2024-es Falco kollekció bemintázásra került

 

Dunás WEB áruház hétvégi karbantartása

Elkészültünk a Duna Élzáró új WEB áruházával. Sokkal-sokkal gyorsabb lesz és csak az előnyére fog megváltozni! Nagyon megköszönjük azokat a Partneri észrevételeket, javaslatokat, melyeket megpróbáltunk integrálni. Az elmúlt hetekben rengeteget teszteltük az új WEB áruházunkat, de biztosan lesz kezdetben javítandó dolog.

Tovább olvasom

Ma van a 2022-es év utolsó akciója – mindenre: -10%!

2022. december 16-án pénteken a Dunás WEB áruházon keresztül leadott rendelésekből 10% kedvezményt biztosítunk a teljes vásárlásra! Mindenre, tehát élanyagra - ragasztóra – vasalatra stb.  Egyedi áraknál vagy partneri kedvezményeknél a 10%-os kedvezményt sorengedményként biztosítjuk a teljes nettó számlaösszegből. A kedvezmény csak a raktári készlet erejéig érvényes!

Tovább olvasom

Augusztus 8-án ( hétfőn) zárva vagyunk vevőtalálkozó miatt!

Hétfőn ( 2022. augusztus 8-án) tartjuk az Új Bútor Centrum Kft. dunaújvárosi megújult lapszabászatának a megnyitóját. Lesznek érdekes előadások, tartalmas beszélgetések és az alapi vadászcimborám is főz egy jó kis szarvaspörköltet. Természetesen szuper kedvezményekkel is készültünk, így a környékbeli partnereinket ezúton is szeretném meghívni a vevőtalálkozónkra.

Tovább olvasom

Indul a nyári készlet kisöprés akció a Duna Élzárónál!

a Kumplast nyári szabadsága előtt még 2 kamionnyi élanyag érkezik meg a Duna Élzáróhoz. Mivel a beszállítás mentes időszak július végétől augusztus közepéig tart, így tudnunk kellene, ha valakinek a szokásostól eltérő ( mennyiségi vagy méretbeli) igénye van. Ezt még a nyári szünet előtti utolsó beszállításba bele tudjuk tenni. Nagyon megköszönnénk, ha ezeket az igényeket a szokott címen: rendeles@dunaelzaro.hu jeleznék a Dunás csapatnak. 

Tovább olvasom

Az élanyag sem ússza meg – áremelés júniustól!

éreztem, mikor az utolsó megbeszéléseinknél a Dunás élanyagok szlovén beszállítója rendre az ABS alapanyag kezelhetetlen áremeléséhez kanyarodott, hogy nem sokáig ússzuk meg az új árakat. A hét végén meg is küldte a Kumplast cég az új árlistánkat, ahol az árak 4,6 – 20,1%-al emelkednek. A fehér 2mm-es élanyag drágul a legkevésbé, az uni 0,5mm-es meg a legjobban. A mélyebb elemzést mellőzve szerintem az átlag valahol 10-15% körül kerül majd többe júniustól.

Tovább olvasom

Fehér ABS vagy fehér PP, avagy 10%-ért én bizony lehajolok!

A múlt héten néhány estét Somogyban töltöttem és az esti kiülések előtt ( persze, hogy erdőzúgás… ) szintén a vadászházban levő osztrákokkal beszélgettem. Az egyik sógor egy nagy délafrikai papírgyártó cég területi vezetője volt. Persze szóba került a Covid, a háború és ment az ötletelés mit is kellene tenni. A 2022-es évtől nagyon tartanak ( ők Ukrajnából hozták a faanyagot), de a Coviddal nem volt bajuk. Az osztrákok ugyan hagyták elúszni az államkasszát, de kifizették a Covidot megszenvedő cégek elmaradt profitját + átvállalták az otthoni munkára küldött állomány bérterheinek 80%-át. 10%-ot benyelt a vállalkozó, 10%-ot pedig a munkavállaló. Mindezt 6 hónapig! Ez azért igen leegyszerűsítette a Covid időszak túlélését! Azt persze el kell ismernünk, hogy a bútor és faipar ennek az időszaknak a napos oldalán volt itthon is! Viszonylag rövid idő alatt rendeződött a megrendelésállomány és ez eddig így is maradt!

Tovább olvasom

Ingyenes kiszállítás pénteken!

Lassan közeledik az év vége, az utolsó szlovén ABS beszállításunk csütörtökön érkezik. Az elmúlt hetekben igyekeztünk végig látogatni a Dunás vevőkörünket, akihez személyesen nem jutottunk el, a jövő évben biztosan sort kerítünk rá! Addig is postázunk egy szép Dunás vadász naptárt…

Tovább olvasom

Szeptemberben ragasztó akció a Dunánál!

szeptember elsejével átvettük a Magyar Lakk Kft-től a MITOL faipari ragasztók kis és nagykereskedelmi forgalmazását. Az átlag partnerünknek ez a váltás nemigen jelent semmilyen változást, hiszen a szlovén ragasztó gyártó termékeit eddig is meg lehetett vásárolni a Duna Élzárónál. Van néhány speciálisabb ragasztótípus ( pl. Urokol P140-es porragasztó – melegprésekben használatos ) melyekre eddig nem koncentráltunk. A jól megszokott diszperziós és EVA olvadékragasztók mellett, így ezek a speciálisabb ragasztók és velük együtt ezek vásárlói köre is a Duna Élzáró Kft. által lesz kiszolgálva.

Tovább olvasom