2024-es Falco kollekció bemintázásra került

 

Kedves Faiparban Dolgozó Barátunk,

az elmúlt héten megpróbáltunk egy fenékkel 2 lovat is megülni, mivel egy napon volt a Dorimpex cég dunavarsányi telephelyének a bemutatója és aznap tartotta Keszthelyen a Falco cég is a 2024-es új kollekciójának ismertetését. Begyorsulva és némileg a Dunás csapatot felosztva sikerült is abszolválnunk mindkét programot.

A Dorimpex cég egy igazán színvonalas házi vásáron mutatta be az új telephelyét, melyben a rendelésfelvétel - automata lapraktár – táblafelosztás – élzárás négyes integrációját mutatták be az SCM munkatársai segítségével. Természetesen az élanyag vonatkozásában mi is ott voltunk, hiszen a Dorimpex Kft új laminátos lapanyagaihoz megint a Dunás ABS-ek lettek kiválasztva.

Nagy szerencsére a Falco cég meghívása csütörtök estére szólt ( itt a lapszabász cégem = Új Bútor Centrum Kft volt érdekelt ), így egy nagy gázfröccsel éppen jókor megérkeztünk ide is.

A 2024-es Falco fejlesztések néhány mondatban összefoglalva:

-          6 új matt dekor

-          11 új basic dekor

-          16 új select dekor

-          összesen 33 új dekor

A Falco cég szíves engedélyével feltettem a 2024-es kollekció áttekintő brosúráit a Dunás honlapra a letöltések közé. Itt egyértelműen látszik, mely dekorok (95db) maradnak a programban. ( 26-32 oldalak)

Ebből persze az is következik, hogy azok a dekorok, melyek kimaradnak a kollekcióból már csak az idén elérhetőek gyári kiszállítással. Azután a nagyobb viszonteladóknál lehet (egyre csökkenő hatásfokkal) a kiegészítéseket beszerezni.    

Mivel az új Falco kollekció A4-es mintáit a szlovén élanyag beszállítónk már megkapta, így bemintázásuk folyamatos. Ezeket a dekorokat már 22-es szélességben fogjuk legyártatni.

Aki megnézné az új FALCO 2024-es kollekciót:  Kérem kattintson ide!

 

Aki pedig kipróbálná a Dunás Új WEB áruházat: Kérem kattintson ide!

További kellemes napot kívánok!

Üdvözlettel:

 

 

Dr. Nagy Béla Norbert
tulajdonos
és a Duna Élzáró Csapata