2024-es Falco kollekció bemintázásra került

 

Kedves Érdeklődő,

a múlt heti vevőtalálkozónk szakmai videóit elkészítettük, most már csak az informatikusunkra várunk, aki beilleszti őket a honlapunkra. Kettő igen informatív előadást választottunk ki. A videók egyenként szűk félórásak! Amint elérhetőek lesznek azonnal szólunk!

Ami ellenben addig is elérhető, az egy ügyes A2-es formátumú prospektus, mely az összes DunaTREND ABS élanyagunk felsorolását és a forgácslap megfelelősségeit tartalmazza. Direkt a vevőtalálkozónkra nyomtattuk és tudjuk, hogy nagy segítség lesz mindenkinek, aki a jövőben egy elérhető áru és megbízható minőségű terméket akar vásárolni. Valamikor 10 évvel ezelőtt az összes Magyar Asztalosban benne volt betétként ez a prospektusunk és igen sokan használták is. Persze azóta nagyot változott a világ és minden online, de azért van, aki a képernyője helyett kinyomtatva is szereti látni a beszállítója termékeit...

Pont ennek a 30+ -os generációnak készítettük ezt a 8 oldalas prospektust:

A legnagyobb változás a 10 évvel ezelőtti, retro prospektusunkhoz képest a bal oldalon alul lévő okos kis táblázat. Felsoroltuk benne a magyar piacon legtöbbet használt lapanyagok (Falco, Egger, Kastamonu, Kronowood és Fundermax) kódjait, a hozzájuk ajánlott DunaTREND-es élanyagok cikkszámait, valamint - ezt én javasoltam, mivel utálom a sok számjegyű cikkszámokat - egy sorszámot egytől 215-ig. A Duna Élzáró raktári kollekciója most éppen 215 dekorból áll.

Ha tehát valaki pl. a Falco 698-as lapjához keres élanyagot, az az ügyes kis táblázat alapján azonnal látja, hogy a DunaTREND 806630-as élanyagunkat kell, hogy keresse, ami a prospektusban és a füzéren a 197. helyen áll.   A letöltések menüpontba feltettük a forgácslap / élanyag párosítását tényleg megkönnyítő kis táblázatot. 

Bárkinek, aki kéri szívesen postázzuk a DunaTREND-es prospektusunkat. Az igényt és a darabszámot egy kétsorosban kérjük itt jelezze: grosz.edina@dunaelzaro.hu

2. Brutális ABS akció még egy hétig

A teljes raktári Döllken készletünkre május közepén hirdetett akciónk kb. még egy hétig tart. Pontosan május 31-ig. Utána kőkeményen visszaállítjuk az eredeti árakat és egy ideig nem is fogunk Döllkent akciózni. Aki tehát 30 Ft-ért szeretne 2mm-es ABS-t venni, az igyekezzen. 

A táblázatban szereplő árak az összes Uni és fautánzat színre érvényesek:

22/0,5mm:

10 Ft /m

23/1mm:

20 Ft /m

23/2mm:

30 Ft /m

33/2mm:

40 Ft /m

45/2mm:

50 Ft /m

46 teljesen aktuális dekorról van szó, melyeket már időközben az új DunaTREND programunkkal kiváltottunk. Mivel a Duna Élzáró Kft. árlistája € alapú, ezért megértésüket kérjük, hogy a WEB áruházban található árak ettől egy picikét eltérhetnek. Rendelés esetén a Dunás csapat manuálisan korrigálni fogja a számlában az árakat a fenti kerek akciós áraknak megfelelően. De csak május 31-ig!

Egy Excel táblázatban összefoglaltuk az akció kezdetekor érvényes készlet mennyiséget.

Érdemes belenézni:  Az akciós Döllken dekorokat itt találja

Mindenkinek kellemes napot kívánok!

Csermely György
ügyvezető igazgató
és a Duna Élzáró Csapata