2023-as Kronospan kollekció bemintázásra került

https://www.dunaelzaro.hu/kereses?new=1

 

Kedves Faiparban Dolgozó Barátunk!

Kérem vegye elő a kalendáriumot és tegyen egy nagy piros X-et május 15.-e mellé! Ez egy csütörtöki nap és ezen a napon egy nagy bulit csapunk  a Duna Élzáró Kft.-nél! ( Budapesten Érd határában, a Dűlő út 4. alatt).    

A lényeget, egy fiatal szerkezetet már sikerült a legutóbbi vadászat során összehoznunk. ( Tudják, hogy van ez a vadászoknál: ami fiatal, jól van meglőve és azonnal megtaláljuk, na az van elhozva. Minden egyéb ( jó öreg kan, másnap megtalálva, a többit a fantáziájukra bízom – az leadásra kerül. Azokból készül a jó vadpörkölt a sógoréknak a Balaton parton. Imádják is nagyon! :-) Szóval mi nem erre gondoltunk! )

Kedvenc Nagybátyám, aki egyben a telephelyünk tulajdonosa is, vállalta az elkészítést, ami biztosan jól fog sikerülni. Amíg ő főzőcskézik, mi is kifőztünk = összeállítottunk egy tartalmas napot minden érdeklődő számára!

 

Öt igen pörgős előadást tervezünk. Természetesen mind kapcsolódni fog valahogyan az élzáráshoz, vagy a Hogyan adjunk el többet? problematikához.

 

  • A DunaTREND ABS élanyagok gyártója, tehát a szlovén Kumplast cég tulajdonosa Jure Ule Úr a legújabb élanyag fejlesztésekről fog beszámolni. Téma lesz biztosan az az új élanyag  (PP – mi a DunaTREND után DunaPOLIP-nak hívjuk :-) is, amivel extrém kicsi rádiuszok is megoldhatók. Ha ennek az újdonságnak még az ára is jó lesz és ugyanarra a gépbeállításra lesz kifejlesztve, mint az ABS ( és erre ígéretet kaptunk ), akkor ez a termék bizony ütni fog!

 

  • Második előadásként megnézzük, hogy mi az újság a természetes anyagú = fából készült élanyagok terén. A Heitz cég mostanában bele akar fulladni a munkába, annyi megrendelésük van – biztosan megtudunk egy kis háttérinfót erről is. A Hogyan adjunk el nagy vevőknek? – fókuszálva az IKEA-ra téma lesz az előadás gerince. Ezt az előadást Dr. Nagy Béla Norbert, a Heitz cég ügyvezetője fogja tartani.

 

  • A kávészünet előtti utolsó előadást a Duna Élzáró Kft. kereskedelmi igazgatója Wágner László úr fogja tartani. A téma a Duna Élzáró Kft-nél az elmúlt két évben lezajlott fejlesztések lesznek.

  

  • A regisztráció alatt és a kávészünetben a Holz-Her cég nagy éllezáró gépe fog élesben menni. Ha be tudunk szerezni egy alkalmas íves élzáró gépet, akkor leteszteljük a DunaPOLIP-ot is!

 

 

  • A Fagépszer cég ügyvezető tulajdonosa, Dóka Károly úr megokosít bennünket a gépi éllezárás legújabb fejlesztéseiről. Nekem már megsúgta, hogy biztosan téma lesz a nullfugás élzárás lézer nélkül is.

 

  • A legvégén egy kőprofi marketinges előadást fogunk meghallgatni a nagykermarketing.hu cég fő trénerétől Vörös György úrtól a Hogyan szerezzen 2014-ben több JÓ vevőt (aki hajlandó megfizetni a szolgáltatásait is) témában.

 

Úgy tervezzük, hogy az előadások kb. 13 óráig tartanak. Néha kipislogunk, és ha elkészült a vaddisznópörkölt, akkor azonnal fájrontot csinálunk. Ebéd után a résztvevők között értékes tombola nyereményeket fogunk kisorsolni.

Összefoglalva: Szerintünk egy igen tartalmas délelőttöt hozunk össze május 15.-én  a Duna Élzárónál! Minden érdeklődőt szívesen várunk!      

Ha valaki úgy érzi, hogy ilyen bulit kár lenne kihagynia, akkor kérem, klikkeljen ide: ÉRDEKEL

Mindenkinek kellemes napot kívánok!

Csermely György
ügyvezető igazgató
és a Duna Élzáró Csapata