2024-es Falco kollekció bemintázásra került

 

Kedves Faiparban Dolgozó Barátunk,

tegnap elkezdődött az idei év faiparos szakvására a Ligno Novum, mely idén a Construma építőipari vásár "B" pavilonjában kapott - kicsit mostoha - helyet. A vásári kezdő nap nem szokott túl erős lenni, így meglepetéssel tapasztaltuk valamikor fél hat körül, hogy nem fáradtunk el = mindig volt valaki a Fagépszeres / Dunás standon.

 

Ligno Novum 2016 - Dr. Berecz Andrással ( BBS Trend Kft )

 

A Fagépszer Kft. nagy Holz-Her gépét már meg is vette a Zsalu Kft.!

 

A Dunás honlapunkon a képgalériába feltettem néhány képet az idei Ligno-Novumról:  

A Dunás képgalériát itt találja:  Kérem kattintson ide!

 

A Construma "B" pavilonját kicsit keresni kell, noha a pesti Hungexpo a kölni vásárhoz képest picike. Segítségül felteszem a vásári pavilonok áttekintő képét azoknak, akik kijönnek a vásárba:

 

Az előző hírlevelem parkolási tippjét még egyszer mellékelem, mivel tegnap nem volt rendőri segítség a kereszteződésnél. Tehát aki 16 óra után megy el, az inkább tegye le a kocsiját a Shell kútnál / Burger King étteremnél és sétáljon 8-10 percet a jó időben a II. kapuig. Igy ingyen lesz a parkolás. Hazafelé ugyanis ez a séta egy komoly sorállást spórol meg. A másik tipp az Éles sarok felöl támadni és azonnal letenni a kocsit a fizetős parkolóba a 6. kapu közelében ( 1200 Ft). A séta így sem marad el, de legalább hazafelé gyorsan ki lehet menni a Jászberényi út felé.

A megismerkedésünknek, vagy a viszontlátásnak már előre örülök!

 

További kellemes napot kívánok:

 

Dr. Nagy Béla Norbert
tulajdonos
és a Duna Élzáró Csapata