2024-es Falco kollekció bemintázásra került

 

Kedves Faiparban dolgozó Barátunk!

két héttel a költözés után most már kapunk néminemű levegőt is, így rögtön elindult az ötletelés a tavalyi jól sikerült vevőtalálkozónk megismétléséről. A pénteki meetingen kitaláltuk az idejét is, így ha lenne Ön előtt egy kalendárium kérjük írja be május utolsó csütörtöke mellé, hogy Duna Élzárós buli! 

 

Duna Élzáró Kft vevőtalálkozója: Kezdés 2015. május 28.-án 9:30-kor 

Nevesítettük a programokat is: Lesz 3 érdekes szakmai előadás és ráadásnak egy vevőszerzős, marketinges mint tavaly. Ha pontosan összeállt a program természetesen feltesszük a honlapunkra a jelentkezési lappal együtt. Néhány kép a 2014-es szélfútta, esőáztatta, de igen jó hangulatú vevőtalálkozóról:

   

   

Tavaly keményen beleválasztottunk az időpontba! Idén hanyagoljuk a Fagyosszenteket és megpróbáljuk május végét. Azért a vörösboros vaddisznópörkölt megfőtt az irodában is :-)

 

A pénteki meetingen döntés született, hogy idén az- amúgy igen jól sikerült vaddisznó helyett - főzzünk egy jó szarvaspörköltet! Tisztelettel jelentjük, hogy péntek este Németkéren a pörkölt alapanyagául szolgáló szarvasborjúval sikerült igen közeli ismeretséget kötnünk...

2. A DunaPART's vasalatok üzletágunk elindult!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy ezzel a héttel elindítottuk a Duna Élzáró vasalat üzletágát is. A WEB áruházunkban lesz még egy csomó programoznivaló, hiszen fel fogjuk tölteni az alapinformációk mellé a felhasználási javaslatokat, a műbizonylatokat, a hivatalos vizsgálati jegyzőkönyveket stb. is. Mindenesetre az induláshoz legfontosabb információk már összeálltak. A GTV lengyel vasalatgyártó cég kiválasztott palettájával indítunk. 

Hasonlóan az élanyagokhoz, megpróbálunk egy igen egyszerűen átlátható struktúrát bevezetni:

1. Pántok

2. Fiókcsúszók

3. Bútorlábak

4. Gázrugók

5. Felnyíló vasalatok

6. Ruhaliftek

7. Mándlirudak

8. Bútorzárak

9. Görgők

10. Polctartók

11. Ajtókilökők

A fenti termékcsoportokra való kattintás a WEB áruházunk megfelelő oldalára vezet! 

   

 

   

 

A rendszerünk éles, az aki bejelentkezve nézelődik a WEB áruházunkban, az látja a darabra pontos raktári készletünket is!

Ennek a mai hosszúra nyúlt hírlevelem végén, nem marad más hátra, mint az elköszönés!

Kellemes napot kívánok minden kedves Olvasónknak!

Csermely György
tulajdonos
és a Duna Élzáró Csapata