2024-es Falco kollekció bemintázásra került

 

Kedves Faiparban Dolgozó Barátunk,

őszintén bevallom, hogy kedves Partnereink - így 3 évnyi eléggé egyoldalú levélváltás után is - tartogatnak nekem meglepetést! Az előző hírlevelem egy dögunalmas hírlevél volt megspékelve egy 77 soros Excel listával, ami a Duna új ABS-eit tartalmazta. ( Jó-jó azoknak a Vevőinknek érdekes volt, akik régóta kérték, hogy ugyan fejlesszünk már rá az 1mm-es köztes méretre. A fejlesztés elég brutálisra sikeredett, mivel az 1mm-es ABS-eink 20 körüli dekorlistáját egy lépésben felfejlesztettük 100 dekor felé ) Gondolkodtam is rajta eleget, hogy csináljam-e a listát kattintósra, vagy kiindulva abból, hogy úgysem kattint rá senki, beletegyem közvetlenül a hírlevélbe. Az utóbbi mellett döntöttem.

 

Azt ellenben álmomban sem gondoltam, hogy az egyik kedves Partnerünk képes soronként végignézni a listát + jelezni, hogy csináltunk benne 7 hibát. Timinek természetesen jár egy ajándék tekercs bármilyen raktáron lévő DunaTREND ABS élanyagból! Majd lebotolja a saját cégével, hogyan lesz ebből privát meglepetés! :-)

Szóval Timi jelzése után mi is átnéztük a listát, mi okozhatta a kavart? Összesen 11 hiba volt a listában! :-(

A listát javítottuk, kiegészítettük még 3 új színnel és a 80 tételesre duzzadt Excelt most nem mellékelem, hanem feltöltöm a Dunás WEB áruházba. Egy kis nyári lazításnak a következő játékot találtuk ki:

 

- Az első 3 vállalkozó szellemű hírlevél olvasó, aki megtalálja a két lista között az eltéréseket + visszaküldi a hibás kódokat választhat egy bármilyen tekercset az új 0,8-1,0mm-es ABS-ek közül. ( A 0,8-as tekercsek 200m hosszúak, az 1,0mm-esek pedig 150 méteresek. Listaáron valahol 15.000 Ft körül van az áruk. A kiszállítás természetesen szintén ingyenes) A megfejtéseket kérnénk Böbe címére a pasztor.erzsebet@dunaelzaro.hu címre megküldeni szíveskedjenek. A megfejtést és a nyerteseket ( amennyiben engedélyezik) a következő hírlevelemben bemutatjuk és közöljük. Excel segítségével 1-2 perc alatt összehozható a megfejtés!

 

- A Dunás új ABS dekorok listáját itt találja:  Kérem kattintson ide! 

 

 

 

A mai hírlevelem után mindenkinek kellemes napot kívánok! 

 

Dr. Nagy Béla Norbert
tulajdonos
és a Duna Élzáró Csapata