2024-es Falco kollekció bemintázásra került

 

Kedves Érdeklődő,

hosszú évek legsikeresebb vevőtalálkozóját tartottuk múlt hét csütörtökön! Edina és Juditka szorgalmasan telefonálgatott kedden és szerdán, ugyan hány főre is készüljön a vaddisznópörkölt? A végére összeállt egy 105 fős lista, akik jelezték, hogy eljönnek. Persze folyamatosan és minden médiából jött a riogatás egy készülődő óriási viharról. (Ami igaz is lett!)

Mi is eléggé tanácstalanul álltunk a kérdés előtt: Lemondjuk-e és toljuk el ezt a szakmai napot, vagy tartsuk meg? A húszmilliós gép már megérkezett, a sátrak álltak, a vaddisznó felkockázva már a hűtőben pihent... Olyan nehéz összehozni egy olyan napot, amire a partnerek nagy része igent mond, az előadók ráérnek, nem avatnak éppen forgácslapgyárat, nincsen ballagás stb. Egyedül az időjárással nem egyeztettünk. Na, ez hiba is volt!

A Fagépszer cég tulajdonosa, Dóka Karcsi barátunk mondta is: Gyerekek ezt megszívtuk, itt még nagyítóval sem fogunk érdeklődőt találni! Mi egy kicsit jobban hittünk annak a 105 főnek, aki jelezte, hogy eljön. Ezért aztán egy kondér helyett két kondérba tettük fel főni a pörit. Milyen jól is tettük!!! Ugyan csütörtökön fél nyolckor a két üstházat hirtelen felindulásból becipeltük az egyik irodába ( mivel hiába raktuk körbe forgácslappal, a tüzet elfújta a viharos szél), de mi bíztunk a Partnereink szavában! Legmerészebb egy zágrábi érdeklődő csoport volt - ők keresztben áthajtottak az egész somogyi viharzónán. De jöttek Zalából és Csongrád megyéből is! Ők is és mindenki, akik eljöttek - akárhonnan is - borzasztóan megtiszteltek bennünket. Minden elismerésünk azért a bizalomért, ami egy ilyen itéletidőben az eljövetelt jelentette!!! A tombolasorsolás legvégén, amikor az egyéni fődíjat húztuk a 73-as szám volt az utolsó. Ez a piros 73-as azt jelentette, hogy a tényleges látogató számunk magasabb volt, hiszen aki előbb elment, vagy nem adta le a kiértékelő lapot, azt nem kapott tombolasorszámot!

Sokan a résztvevők közül már az ebéd után jelezték, hogy szívesen meghallgatnák még egyszer a marketinges előadást:

A többi előadó ingyen jött, de ezért az előadásért kőkeményen fizettünk...

Néhányan pedig rákérdeztek a többi előadásra is ( 0 fugás élzárás: A Fagépszer cég előadásában vagy a műanyag élanyagok összehasonlítása a Kumplast cég tulajdonosától...) Mivel az előadásokról felvétel készült, így becsület szóra összehozunk a hét során egy videót, amit felteszünk a honlapunkra. Amint elkészültek, írunk róla egy kétsorost a következő Dunás hírlevélben.

A vevőtalálkozó néhány képét bemásolom ide:

 

 

 Amikor még jó idő volt...

 

 

És amikor már nem...

 

Van, hogy az irodában készül a pöri! Volt, aki saját bevallása szerint ötször szedett! Egészségére!

( Bár a hűtött sör helyett inkább a forralt bor fogyott :-)

 

A többi képet feltöltöttük ide:    Dunás vevőtalálkozó képei

Ha készek a videók szólunk!

 

A csütörtöki vevőtalálkozónkon résztvevők mindegyikének tisztelettel megköszönöm a bátorságát! Remélem és hiszek benne, hogy megérte eljönni! Drukkolok neki, hogy 2015-ben egy hasonlóan tartalmas vevőtalálkozón, szép napsütésben, mindenkit viszontláthassak!

Kellemes napot kívánok! 

Csermely György
ügyvezető igazgató
és a Duna Élzáró Csapata