2024-es Falco kollekció bemintázásra került

 

Kedves Érdeklődő!

Mivel október elsejétől eltérítettük a WEB áruházunk listaárait a sima listaárainktól, ezért mindenkinek megéri a megrendeléseit a WEB-es felületünkön leadni. Egészen egyszerűen pénzt lehet spórolni ezzel a lépéssel, mégpedig 3%-ot! A WEB-es felület használatakor ellenben nagyon fontos az egyszerűség, a komfortosság és nem utolsó sorban a gyorsaság! Pont ezekre hegyeztük ki a Dunás WEB-áruházat!  

Érdekes fenomén, hogy a WEB áruházak megjelenítése és futási gyorsasága nagyban függ a felhasznált böngészőtől. ( Természetesen egy viszonylag értelmes letöltési sebesség mindegyik használatához kell ) Attól függően, hogy a WEB áruházat melyik böngészőre optimalizálták, fut az egyiken gyorsabban, vagy lassabban. Éppen most húztam le egy statisztikát, hogy a kedves látogatóink milyen böngészőt használnak a leggyakrabban ( Google Chrome: 48,75% ). Anélkül, hogy bárkit is terelni szeretnénk egy irányba, vagy reklámozni szeretnénk egy böngészőt, de mi is erre a keresőre optimalizáltuk az áruházunkat. Fut persze az összes többi alatt is, de a leggyorsabban a Google Chrome alatt.

Tehát, ha valakinél túl hosszúnak tűnik egy-egy oldal felhívási ideje, kérnénk, hogy telepítsen egy másik keresőt. Előre is köszönjük!

 

Üdvözlettel

Duna Élzáró Kft. Team