2024-es Falco kollekció bemintázásra került

 

Kedves Faiparban Dolgozó Barátunk,

tény, hogy a júliusi élanyag akciót lelógtuk! Így legalább Gabika, a könyvelőnk nem morog a sok beszer. ár alatt értékesített ABS miatt, amikor a júliusi számaink kiértékelése folyik. Augusztusban aztán elkövetünk újra egy kis kedélyborzolást! Most azt találtuk ki, hogy leárazzuk az összes raktáron lévő Eurokant élanyagunkat. Ezek az élanyagok uniszinűek, kizárólag ABS alapanyagúak és Edina szerint sokszor jobban passzolnak a forgácslapokhoz, mint a többi beszállítónk hasonló élanyagai.

Maradunk a szokott brutális leértékelésnél!

A táblázatban szereplő árak az összes! raktáron lévő Eurokant ABS élanyagra vonatkoznak:

Szélesség/vastagság Régi ár Augusztusi akciós ár
22/0,5mm:  15 Ft /m 10 Ft /m
23/2mm:  50 Ft /m 30 Ft /m
28 + 32/2mm:  70 Ft /m 40 Ft /m
42/2mm:  95 Ft /m 50 Ft /m

 

A teljes raktári Eurokant készletünkre hirdetett akciónk augusztus 31.-ig fog tartani. Utána kőkeményen visszaállítjuk az eredeti árakat és egy ideig nem is fogunk Eurokant élanyagot akciózni. Aki tehát 30 Ft-ért szeretne 2mm-es ABS-t venni, az igyekezzen. 

29 teljesen aktuális dekorról van szó, melyeket már időközben az új DunaTREND programunkkal kiváltottunk. Mivel a Duna Élzáró Kft. árlistája € alapú, ezért megértésüket kérjük, hogy a WEB áruházban található árak ettől egy picikét eltérhetnek. Rendelés esetén a Dunás csapat manuálisan korrigálni fogja a számlában az árakat a fenti kerek akciós áraknak megfelelően. De csak augusztus 31-ig!

 

Egy Excel táblázatban összefoglaltuk az akció kezdetekor érvényes készlet mennyiséget és a forgácslap megfelelőségeket. Érdemes belenézni:  Az akciós Eurokant dekorokat itt találja 

 

Mindenkinek kellemes napot kívánok!

 

Csermely György
ügyvezető igazgató
és a Duna Élzáró Csapata