2024-es Falco kollekció bemintázásra került

 

Kedves Faiparban Dolgozó Barátunk,

ezen a héten szerdán ( 2014. december 3. ) meghívnánk egy jó kávéra, melyet szívesen összekötnénk egy szuper Dunás akcióval is. Ha egy kedves Vásárlónk ezen a napon egy tekercs bármilyen Hranipex, Döllken vagy Eurokant ABS élanyagot vásárol, akkor az általa kiválasztott második tekercset - ugyanezen gyártóktól - ingyen megkapja.

Valami hasonló akciót tervezünk, mint a cipőboltok szezon végén: A drágábbik pár le lesz számlázva, az olcsóbbik pedig ingyen van. Ha valaki két ugyanolyan cipőt vesz, akkor az árengedmény pont 50%. Ezt az ötletet szolgai módon ellopjuk, csak mi nem szezonális vagy beragadt terméket akciózunk, hanem teljesen aktuális élanyagokat a fenti neves gyártóktól. És nem piszkáljuk = nem emeljük az akció kezdetekor az árakat sem! Teljesen egyértelmű, hogy az jár a legjobban, aki egy 100m-es fautánzatú ABS mellé vesz egy másik - akár dekorilag teljesen eltérő - fautánzatú ABS-t. Ebben az esetben a Hranipexes fautánzatú 22/2-es élanyag ára valahol 30 Ft/m körül, a Döllkenes pedig 25 Ft körül landol.

Lehet, hogy azt a szerdai kávét kár kihagyni! Aki pedig nem szeret Excel megfelelőségi táblázatokat böngészni, az hozzon magával egy forgácslap mintát az élanyag kiválasztásához!

 

Mindenkinek kellemes napot kívánok! 

Csermely György
ügyvezető igazgató
és a Duna Élzáró Csapata