2024-es Falco kollekció bemintázásra került

 

Kedves Érdeklődő!

A májusi Döllken-es ABS akciónk jó nagyot szólt! Volt aki, több mint 8.000m 2/23-as élanyagot vitt el 30Ft-os egységáron. Ez az akciónk ugyan véget ért és visszaáraztuk a Döllken-es ABS-eket 50 Ft-ra ( így a Mercit most nem Lada áron áruljuk, hanem mondjuk Skoda áron :-) Ez persze még így is sokkal jobb vétel, mint török PVC-t venni valahol máshol.

Mivel belejöttünk az akciózásba, így szigorúan június 15.-től június végéig leárazzuk a teljes Hranipexes melamin fólia készletünket. Ez az akció kb. 150 aktuális dekort érint összesen 730.000 fm hosszban. Itt azért tudnivaló, hogy megint Mercedest árazunk le, tehát a melamin fóliák 200g/m2-es papírból vannak = a vastagságuk 0,31-0,32mm. Az eltérő vastagságot (0,28) mindig megadjuk. Aki ismeri a papírvázas fóliákat, az tudja, hogy óriási különbség van egy 0,22-0,24mm vastag, egy 0,28-as, vagy egy 200 g/m2 = 0,32 mm vastag élanyag között. Persze, aki szereti a ropi módjára törőset, az vegye a 0,22-eset.

Ellenben július 1-től kőkeményen visszaállítjuk az eredeti árakat. Mivel ezen fóliák utánpótlását nem tervezzük, így ez az akciónk is a raktári készlet erejéig érvényes.

 

A táblázatban szereplő árak az összes Hranipex-es uni és fautánzatú melamin fóliára érvényesek:

Szélesség

Ár

Ragasztózási felár

19 mm

4 Ft/m

4 Ft/m

22 és 24 mm

5 Ft/m

4 Ft/m

30 és 32 mm

7,5 Ft /m

5 Ft/m

45 mm

10 Ft/m

5 Ft/m

 

Pontosan 148 teljesen aktuális dekorról van szó, melyeket már időközben az új DunaFOL programunkkal kiváltottunk. Mivel a Duna Élzáró Kft. árlistája € alapú, ezért megértésüket kérjük, hogy a WEB áruházban található árak ettől egy picikét eltérhetnek. Rendelés esetén a Dunás csapat manuálisan korrigálni fogja a számlában az árakat a fenti kerek akciós áraknak megfelelően. De csak június 30-ig!

Egy Excel táblázatban összefoglaltuk az akció kezdetekor érvényes készlet mennyiséget. Érdemes belenézni:  Az akciós Hranipexes melamin fóliákat itt találja:

Aki persze regisztráltan nézi a WEB áruházunkat, az látni fogja dekoronként az éppen aktuális raktári készletet! Nagy előny!

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok! 

Csermely György
ügyvezető igazgató
és a Duna Élzáró Csapata