2024-es Falco kollekció bemintázásra került

 

Tisztelt Érdeklődő!

Mivel a BOSCH akciónk miatt a WEB-oldalunkat látogatók száma örvendetesen megemelkedett, ezért a honlapunkon a Letöltések menüpontba megint feltettük az aktuális akciós ABS készletünket. 

Az akció a raktáron lévő összes ! Döllken, Hranipex és Eurokant ABS élanyagainkra vonatkozik! Az akciós ABS-ek mennyisége meghaladja a 400.000 folyómétert. Teljesen aktuális színekről van szó, csak nincsen értelme ugyanazt a dekort 2 gyártótól tartanunk. Mivel a jövőben a DunaTREND-es élanyagokra koncentrálunk, így megakciózzuk a teljes egyéb beszerzésű raktári készletünket. Az akciós árak a raktári mennyiségre érvényesek, utánpótlásuk nem lesz! Javítottunk az akciós ABS-ek vásárlási feltételein is: Engedélyezzük a tekercsbontást!

Az euró árfolyamától függően most kb. 53 Ft/m-ért adjuk a fautánzatú 2mm-es ABS-t, vagy 17 Ft-ért a 0,5mm-t! Tény, hogy ilyen olcsó áron számítva néhány tekerccsel többet kell venni, hogy kigyűljön az egy gép megvásárlásához szükséges 10 matrica, de azt hiszem, ezt mindenki kezelni tudja!

Kellemes napot és jó válogatást kívánok!

Üdvözlettel

Csermely György
ügyvezető igazgató
és a Duna Élzáró Csapata