2024-es Falco kollekció bemintázásra került

 

Kedves Faiparban Dolgozó Barátunk,

megérkezett ma hajnalban a csütörtöki vevőtalálkozónkhoz ( Kezdés: május 15., 10:00 óra) a Fagépszer cég húszmilliós élzáró gépe. A sátrak felállítása is gőzütemben folyik! A hétvégén biztos, ami biztos alapon elkövettünk még egy fiatal vaddisznó süldőt, amit tegnap össze is kockáztunk. A vörösboros vaddisznó pörköltnek alapanyag híja biztosan nem lesz :-)

Csütörtökre rossz időt mondanak, de a társaság jó lesz, az előadásokat bent tartjuk, sör és üdítő helyett pedig maximum forralt bort iszunk! Írásban jelentkeztek már több mint hatvanan, sokan pedig szóban jelezték az eljövetelüket.  Ennek a gyereknek = Dunás vevőtalálkozónak kezd lassan keze meg lába nőni!

Ami ellenben biztos, hogy csütörtökön nem fogunk tudni csomagot feladni!!! Minden Kedves Partnerünk számoljon kérem azzal, hogy a szerdai megrendeléseket kiküldjük még szerdán, a csütörtökön érkezőket pedig a pénteki GLS-el adjuk fel.

A vevőtalálkozó linkjeit még egyszer fellistázom:

Akit érdekel a vevőtalálkozó ( amúgy tényleg érdekes ) programja, az itt nézheti meg: Vevőtalálkozó

Aki pedig már ismeri a programot és úgy itéli meg, hogy kár lenne kihagynia ( és milyen igaza van!!! ) az itt jelentkezhet rá: Jelentkezés

Természetesen a programokon való részvétel teljesen ingyenes!

 

2. Brutális ABS akció - most forgácslap megfelelőséggel

Mai napi kezdettel kiárusítjuk a raktáron található teljes Döllken ABS készletünket. Ez egy több mint 140.000 fm ABS élanyagot átfogó akció lesz, melyet május 31-ig hirdetünk meg a Dunás készlet erejéig. Az összes Uni és fautánzat színre képeztünk egy szuperakciós árat:

22/0,5mm:

10 Ft /m

23/1mm:

20 Ft /m

23/2mm:

30 Ft /m

33/2mm:

40 Ft /m

45/2mm:

50 Ft /m

Egészen pontosan 46 teljesen aktuális dekorról van szó, melyeket már időközben az új DunaTREND programunkkal kiváltottunk. Mivel a Duna Élzáró Kft. árlistája € alapú, ezért megértésüket kérjük, hogy a WEB áruházban található árak ettől egy picikét eltérhetnek. Rendelés esetén a Dunás csapat manuálisan korrigálni fogja a számlában az árakat a fenti kerek akciós áraknak megfelelően. De csak május 31-ig!

Egy Excel táblázatban összefoglaltuk az akció kezdetekor érvényes készlet mennyiséget + a mai napon kiegészítettük a listát a forgácslap megfelelőségekkel is!

Érdemes belenézni:  Az akciós Döllken dekorokat itt találja

Mindenkinek kellemes napot kívánok és előre örülök a csütörtöki találkozásnak!

Csermely György
ügyvezető igazgató
és a Duna Élzáró Csapata