2024-es Falco kollekció bemintázásra került

 

Kedves Faiparban Dolgozó Barátunk,

pont három héttel tovább tartott a ragasztózóhelyiség kialakítása, mint ahogyan számítottunk rá. Ezért mindenkitől elnézést kérünk! 

Az új telephelyünkön új ragasztózási rendet vezetünk be: Sanyi hétfőn és szerdán fog ragasztózni.

Ez azt jelenti, hogy a hétfő délutánig bejövő igények kimehetnek a keddi GLS-el, a kedden és szerdán bejövőkkel is lehet számolni még ugyanazon a héten. 

Majd az összes elmaradt tételünk a ragasztózás hiánya miatt állt, ezeket gyorsított ütemben fogjuk ledolgozni! 

2.) Május 28-án Dunás vevőtalálkozó!

Lassan rajtunk van ám a harci láz, a jövő hét csütörtök mindjárt itt van. A szarvasborjú mellé főzünk egy kis csülkös vaddisznó pörit is - csak úgy az íze kedvéért! Az érdi vadászboltos cimborám, Ősze Laci vállalta a duplakondéros műveletet! Biztosan jól fog sikerülni - nagy kár lenne kihagyni! 

Amíg László főzőcskézik az érdeklődők részt vehetnek egy jó kis előadássorozaton:

1.:

 :

A DunaTREND ABS élanyagok gyártója, tehát a szlovén Kumplast cég képviselője, aki ráadásul a Duna Élzáró Kft. kereskedelmi igazgatója is - Wágner László úr a legújabb élanyag fejlesztésekről fog beszámolni. Téma lesz biztosan az Express programunk a több, mint 300 ABS dekorral. Jönni fog 10 új Polipropilén élanyag  (PP – mi a DunaTREND után DunaPOLIP-nak hívjuk :-) is, amivel extrém kicsi rádiuszok is megoldhatóak. Amúgy jó egy éve a Dunás programban van a PP, így legfőbb ideje ennek a tesztnek! Éljen a kanyartűrő élműanyag! :-)

2.:

:

Idén áprilisban az élanyagok mellett elindítottuk a szerelvény üzletágunkat is, melyet DunaPART’s névre kereszteltünk. Beszállítóként a lengyel GTV céget választottuk. Versenyképes áruk van, komoly raktári készlettel rendelkeznek és nem utolsó sorban vállalták a heti ütemezésű beszállítást. Goran Bobanović úr a GTV cég régió igazgatója egy átfogó képet fog adni a GTV-s szerelvényekben rejlő lehetőségekről.

3.:

Ebben az előadásban Facskó Gabriella hölgy ad nekünk betekintést a Pfleiderer bútorlapok és dekorlemezek világába. Kapunk egy kis háttér-információt a  Thermopal, Woodego és a Duropal gyártók összeolvadásáról és  az így kialakuló lehetőségekről.  Természetesen hallani fogunk a bútorpiac alapanyagainál szerzett gyakorlati tapasztalatokról, érdekességekről és újdonságokról is. Tehát többé-kevésbé a Pfleiderer cég teljes étlapját meg fogjuk ismerni.

4.:

 

Bonbonként meghívtuk Magyarország piacvezető Webáruházas cégétől Kulcsár István Róbert urat, akivel a „Hogyan indítsunk webáruházat 2015-ben?” témában mélyedünk el. Az előadáson választ kapunk a következő kérdésekre: Mitől fog a webáruház ténylegesen „működni”, azaz pénzt termelni? Hogyan induljunk el ezzel az egésszel, hol kezdjünk neki?

5.

 A regisztráció alatt és a kávészünetben az Anest cég íves éllezáró gépe fog élesben menni.

Így aztán leteszteljük a DunaPOLIP-ot is! Megnézzük tényleg kisebb-e az elérhető rádiusz a PP-vel?

 

Ha valaki úgy gondolja, hogy ezt a programot kár lenne kihagynia, úgy kérem jelentkezzen itt:

Jelentkezés a Duna Élzáró Kft. május 28-i ( csütörtöki ) vevőtalálkozójára

 

Kellemes hétvégét kívánok minden kedves Olvasónknak!

 

 

Csermely György
tulajdonos
és a Duna Élzáró Csapata