2024-es Falco kollekció bemintázásra került

 

Kedves Faiparban Dolgozó Barátunk,

az április elsejei főzőcskézést a Duna Élzárónál abszolút komolyan vesszük! Csermely Gyurka barátommal felváltva kergettük a disznókat az elmúlt héten Somogyban. A végén én lettem a szerencsésebb és péntek hajnalban sikerült összehoznom a pörkölt alapanyagául szolgáló fiatal szerkezetet. Tudják:  ami fiatal + jó helyen van meglőve + azonnal meg van találva - na azt véletlenül sem adjuk le. Az összes többit ellenben viszont lehet látni valamely nagy multi hűtőpultjában vagy esetleg egy étlapon, egy jó nevű étterem vadétkei között. A kedves Partnereinknek ugyan legyen már ennyi előnye és hadd kóstoljanak valami korrektet is! ( Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy a vadász = én 407 Ft/kg-ért veszi meg az I. osztályú vaddisznót, ami a Tescóban 6000 Ft-ba kerül). Nesze esélyegyenlőség a konyhában!

Szóval az első munkanapomon = április elsején kb. dél körül elkövetek egy jó vaddisznópörit a Duna Élzárónál, amire minden kedves Érdeklődőt meghívok. Általában jól szokott sikerülni, így kár kihagyni! Szerintem péntekre a húsvéti sonkák és kocsonyák lassan elfogynak, így semmi sem hátráltathat egy kóstolót! 

Aki 2016. április 01.-én ( pénteken ) dél körül netán árut hoz el, vagy a közelben tartózkodik, ugorjon be hozzánk a Duna Élzáróhoz egy ebéd és egy beszélgetés erejéig! 

Ez a kitérő biztosan megéri, mivel

1. A vaddisznópörim igen kiváló és

2. Ezen a napon egészen szemérmetlen ajánlatokat is el fogok fogadni a Hranipex-es és Döllken-es élanyag készletünk egészére! 

3. Aki kezet fog velem és mélyen a szemembe néz + egy üveg száraz vörösbort is hoz ajándékba, az még a DunaTREND ABS kollekcióra is kap + 5% árengedményt :-)

( Itt szintén csak zárójelben jegyzem meg, hogy a Duna Élzárónál a DunaTREND kollekció adja a forgalom bő 90%-át = ezt a kollekciót soha nem akciózzuk. Az első munkanapján még a tulajdonos szíve is ellágyul, de csak akkor ha valaki érte jön a portékájának = megkóstolja a pörimet! Tessék ezt a lehetőséget kihasználni!) 

 

Más, de ugyanilyen fontos:

A jövő héten április 06-10 között a pesti EXPO-n tartják a Construma építőipari vásárt. Mivel Dóka Karcsi barátom ( Fagépszer Plusz Kft) lehetővé tette, hogy bemutassunk a DunaTREND ABS élanyagok 2016-os újdonságait + ezen élanyagok élesben is ki lesznek próbálva a Fagépszer Kft. által forgalmazott legújabb Holz-Her gépeken, így mi is ott leszünk a Construmán!

Aki úgy véli, hogy a 2016-os évben a Dunás vaddisznópörkölt utáni második legfontosabb eseményt, tehát a Construmát kár lenne kihagynia, az kérem jegyezze fel a jövő heti programok közé!

A pénteki megismerkedésünknek, vagy a viszontlátásnak már előre örülök!

 

További kellemes napot kívánok:

 

Dr. Nagy Béla Norbert
tulajdonos
és a Duna Élzáró Csapata