2024-es Falco kollekció bemintázásra került

 

Kedves Faiparban Dolgozó Barátunk,

Biztosan sokáig emlékezni fogunk még a 2020-as év végére! Gyülekezési korlátozások, kijárási tilalom, az emberi kapcsolatteremtés és fenntartás megváltozása és még sorolhatnám. Pedig vegyük tudomásul, hogy a kicsi szakmánk ebben az évben abszolút a napos oldalra került. Jó nevű és megbízható faipari cégek, szakemberek nem igen panaszkodtak idén megrendelés hiányra. Van olyan partnerünk, aki májusra vesz fel megrendelést! Úgy néz ki, hogy ez a napos oldal kitart jövőre is, hiszen egy egészen értelmes, államilag támogatott felújítási program kezdődik januártól. Ehhez pedig a megbízható cégeknek megbízható beszállítókra van szükségük. Élanyag vonatkozásában biztosan tudunk segíteni!

A Duna Élzáró raktárát nagyon jól feltöltöttük ABS-el. A közel 3000 féle cikkszámból nem igen van olyan, amit ne tudnánk azonnal postára adni. A decemberi munkák tervezését elősegítendő egy nagyon komoly Dunás akcióra hívnám fel a figyelmüket + néhány UNI és fautánzat színt, valamint a PP kollekciót ezen felül is jóárazzuk.

Kezdjük a legbrutálisabb akcióval:

A szokásos helyre, a Dunás WEB áruház letöltések felületére feltettem azokat a dekorokat, melyekre 2020.12.31-ig a következő (fix) árak vonatkoznak:

ABS Uni 21/0,5mm = kb. 20 Ft /m

ABS Uni 21/1,8mm = kb. 60 Ft /m

 

 

ABS Fautánzat 21/0,5mm = kb. 25 Ft /m

ABS Fautánzat 20/1,8mm = kb. 70 Ft /m

ABS Fautánzat 21/1,8mm = kb. 80 Ft /m

 

 

PP Fautánzat 21/1,8mm = kb. 70 Ft /m  

A Dunás WEB áruház árai € alapúak, a fenti árakat 1€ = 370 Ft árfolyammal képeztük. Ezen árfolyam alatt a fenti árak még kedvezőbbek!

( PP: Ez egy szuperhajlékony élanyag, abszolút színazonos a megfelelő lappal vagy ABS-el. Aki kézzel lehúzza a sorját az élzárás után, az bátran használhatja. Akkor nincs sorja, ha át lehet állítani az élzáró gépen a marókés forgási irányát.)

Aki az akciós dekorokhoz passzoló forgácslapokat nem használja, annak érdemes kihasználnia a DunaFULLPACK kedvezményünket:

A nagy ötlet az volt, ha valaki koppig tele tesz egy Dunás dobozt ABS-el, akkor kapjon valami brutál nagy kedvezményt. Persze igen egyszerűen és jól hangzik, de komoly kihívás volt a WEB-es fejlesztése. A következő eredmény született:

Ha valaki a Dunás WEB áruházban bejelentetlenül nézelődik - na az nem lát semmit!

Ha valaki ellenben bejelentkezik és az első tekercs ABS-ét a virtuális kosarába teszi, akkor a rendszerünk megkérdezi, hogy van-e kedve a új kedvezményünkkel a DunaFULLPACK-al folytatni a megrendelést? Minden vásárlónk a következő kérdéssel lesz letámadva:

Kedves Vásárló!

Hallott már a DunaFULLPACK ideiglenes akciónkról?

Érdekelné-e, ha a listaárunkból 40%-os azonnali árkedvezményt kapna majdnem minden ABS élanyagra + ráadásnak ingyen kiszállítanánk?

Ez azt jelenti, hogy az összes DunaTREND ABS = 500 dekor hasonló árszínvonalon lesz elérhető, mint – az akcióban nem szereplő – DunaTREND FIX áras ABS élanyagaink!

Ennek az óriási árkedvezménynek egyetlen előfeltétele van:

Egy dugig töltött csomagot kell összeállítania a készleten lévő ABS élanyagokból, amit a csomagküldő szolgálat még elvisz.

Tehát a csomag súlyának 27-38 Kg-os határok közé kell esnie. Ez a feladat, ezt kell Önnek megtöltenie!

Ha sikerül, minden tételből 40% azonnali kedvezményt adunk!

Érdekli?

Igen           Nem

Tehát, ha valaki telepakol egy kartont ABS-el ( mindegy milyen gyártótól, lényeg hogy raktáron legyen ) akkor az eladási árnak a szűk felét elengedjük! Persze, ha nem sikerül a minimum 27 kg-ot elérnie, akkor marad minden a régiben és a szokott áron kapja a csomagot. Szerintünk teljesen fair az ajánlat, érdemes kipróbálni!

40%, az egy nagyon brutál kedvezmény! Nem a szokott - ha jó idő lesz, és süt a nap elengedjük az ÁFA felét - akció, hanem annak a 3x-osa!

40%! Mindenre! ( Na jó, arra a 15-20 db fix áras DunaTrend ABS-re nem, de a többi 500 színre igen! )

A Dunás WEB áruházat, Magyarország egyik legnagyobb élanyag készletével itt találja:  Kattintson ide!

Regisztrálni pedig itt tud:  Kattintson ide!

( Csak infó: 27 kg ABS = kb 7 tekercs 2mm-es (100m/tekercs), vagy 8 tekercs 0,5-ös ( 300m/tekercs). Ökölszabály: 1 tábla forgácslaphoz kb. 20m élzárót használ fel az átlag felhasználó. Ennek a 20m-nek a 3/4-e 0,5-ös, a negyede meg 2mm-es. )

2. December 11.-én ( pénteken ) megtartjuk az óév utolsó ingyen kiszállítós napját!

Aki nem akar mindjárt 27 kiló ABS-el kezdeni, de egy ingyenes kiszállításért azért lehajol, annak pont jókor jön a pénteki akciónk. Ennek az akciónak a hátránya, hogy kizárólag december 11.-én pénteken érvényes! Tehát: 

Ezen a napon ( 2020. december 11., péntek) a Duna Élzáró a WEB áruházában bármilyen mennyiségben leadott megrendelést ingyen kiszállít az ország bármely pontjára. Most még a tekercsbontási felárat is elengedjük!

Érdemes addig egy gyors regisztrációt megejteni, és az esetleges élanyag és vasalat igényt időzítve leadni. Azt már csak zárójelben tesszük hozzá, hogy az első WEB-es megrendeléssel jár egy 10€-s kupon is = az ez utáni megrendelés is ingyen megy ki... 

Magyarország egyik legnagyobb ABS élanyag kínálatát itt találja: DunaTREND ABS-ek - Kattintson ide

A vasalatainkat pedig itt találja: DunaPART'S Vasalatok - Kattintson ide

Ennek a mai hosszúra nyúlt hírlevelem végén, nem marad más hátra, mint az elköszönés!

Kellemes napot és jó hétvégét kívánok minden kedves Olvasónknak!

Üdvözlettel:

Dr. Nagy Béla Norbert
tulajdonos
és a Duna Élzáró Csapata