2024-es Falco kollekció bemintázásra került

 

Kedves Partnerünk,

szervezgetjük a május 15-i Duna Élzárós vevőtalálkozót és rábeszéltük a BOSCH céget is egy bemutató kisbusz felállítására. A beszélgetés során természetesen szóba került a jól sikerült Dunás pontgyűjtő akció is, melynek során 150 professzionális kézi szerszámot értékesítettünk szuperakciós áron. ( Igazán csak 149-et, mivel a 150. kisgép a vevőtalálkozónk tombola ajándéka lesz )

Szóval értékesítés ide vagy oda, a 149 vevőnkből 17 kivételével a maradék vevősereg lelógta a 3 éves garanciához szükséges internetes regisztrációt! Aki ezt elhalasztja, annak 1 év garanciával kell beérnie! A lógósak közé amúgy én is beletartozom, pedig Edina nekem is mondta, hogy a regisztrációnak a vásárlás után 30 napon belül meg kell történnie. Én egy akkus fúrócsavarozót vettem...

Éljen a jó kapcsolat + a májusi közös vevőtalálkozó! A BOSCH cég felajánlotta, hogy ha összegyűjtjük = Edina összegyűjti a csoportos regisztrációhoz szükséges adatokat + el is küldi egyben, akkor a garanciát az 1 évről meghosszabbítják 3-ra.

Aki úgy gondolja, hogy kár lenne 2év plusz garanciáról lemondania ( meg persze vett a Duna Élzárótól vagy a viszonteladóitól ilyen gépeket ) az kérem küldjön egy rövid mailt nekünk. A szükséges adatok: Egyedi gépszám, név, cím és E-mail. A gépszámokat mi is nyilvántartjuk és a többi adat alapján elvégeztetjük a regisztrációt.

A BOSCH kéziszerszámának az adatait ide várjuk: grosz.edina@dunaelzaro.hu

Akit érdekel a vevőtalálkozó ( amúgy tényleg érdekes ) programja, az itt nézheti meg: Vevőtalálkozó

Mindenkinek kellemes napot kívánok!

Csermely György
ügyvezető igazgató
és a Duna Élzáró Csapata