2024-es Falco kollekció bemintázásra került

 

Kedves Faiparban Dolgozó Barátunk,

a Duna Élzáró Kft. ragasztóanyagai szintén Szlovéniából érkeznek, hasonlóan a DunaTREND ABS-ekhez és a Rujz fogantyúkhoz. A Mitol cég "2015"-ös EVA ragasztóját használjuk már vagy 15 éve. A "2015"-ös egy jó árszínvonalú olvadékragasztó, mely a kisebb sebességű előtolásoktól egészen 25 m/perc előtolásig jó eredményt ad. Ha nagy volt a megrendelés + rövid volt az idő, úgy a ragasztózógépen még ennél nagyobb előtolással is dolgoztunk. Ennél a sebességnél már keményen hűtenünk kellett a ragasztózott élanyagot, különben összeragadt a kész tekercs. Élzárógépes felhasználásnál, amikor forgácslap van lezárva, persze nem jelentkezik ilyen probléma. 

A Duna Élzáró Hardo ragasztózógépén szintén évi 10 tonnás nagyságrendben ragasztózunk a 2015-össel melaminfóliát és 0,4-es ABS-t + rengeteg zsákos kiszerelésű olvadékragasztót adunk el az élzárógéppel rendelkező partnereinknek is.

Az április végéig tartó ABS élanyag akciónk mellé meghirdetünk egy EVA és D3-as vízálló diszperziós ragasztó akciót is! A két akció természetesen független egymástól, de érdemes lehet mindkettőbe belenyúlni!

A raklapos értékesítés 24 x 25 kg = 600 kg árszínvonala alatt, szintén április végéig meghirdetünk egy Frodó = ( zsákos) akciót is:

 

        =        

 

A 2015-ös bézs színű olvadékragasztót 23.472 Ft / zsák ( = 25kg) helyett április 30-ig 17.000 Ft-ért adjuk. Itt nincsen mennyiségi megkötés.

A fekete olvadékragasztót meg 19.500 Ft helyett kereken 10.000 Ft-ra áraztuk le. Ebből a feketéből nincsen csak bő 2 raklapnyi = 1,5 tonna raktáron, így ez az akciónk erre a 1,5t-ra érvényes.

 

A D3-as vízálló ragasztóinkat hasonlóan leáraztuk. Az akciós Mitol ragasztó listát feltettem a Dunás WEB áruházba, az akciós árak 2016. április 20.-tól érvényesek.

Az akciós árakat itt találja:  Kérem kattintson ide!

2.)

A Dunás csapat áprilisban 19 Hranipex és Döllken ABS élanyagokat választott ki és árazott le jó 80%-al! A lapajánlás az élanyag kódja mellett olvasható:

 

A fenti áprilisi 80%-os villám élanyag akció nyitó készletadatait itt találja:    Kérem kattintson ide!

A Dunás WEB áruház akciós élanyagait pedig itt:    Kérem kattintson ide!

 

A mai hírlevelem után mindenkinek kellemes napot kívánok! 

 

Dr. Nagy Béla Norbert
tulajdonos
és a Duna Élzáró Csapata