2023-as Kronospan kollekció bemintázásra került

https://www.dunaelzaro.hu/kereses?new=1

Kedves Faiparban Dolgozó Barátunk,

először is hadd kívánjak minden Kedves Olvasónknak munkában és eredményben gazdag, valamint egészségben teljes boldog új évet!

Ezzel az idei első hírlevelemmel egy kicsit lemaradtam, hiszen a Dunás csapat már majdnem két teljes hete napi 50-60 csomagban küldi ki a megrendelt élanyagokat és vasalatokat. Mentségül el kell mondanom, hogy mostanra állt össze az a lista, melyet az egyik decemberi hírlevelemben már beharangoztam. A szlovén élanyag gyártónk tulajdonosaival abban maradtunk, hogy 2016. januárjától a megszokott DunaTREND-es ABS kollekciónkat nagyon komolyan elkezdjük felfejleszteni.  

A Falco színeivel fogunk kezdeni, mivel itt egy sereg új forgácslap dekor lett 2015. végén bemutatva, amihez részben még a konkurenciánknak sincsen teljesen színazonos élanyaga. A Dunás tulajdonosok úgy döntöttek, hogy havi 15 új dekort fognak megfinanszírozni és legyártatni a Kumplast céggel. A Falcora fogunk koncentrálni, de a Kedves Olvasóink látni fogják, hogy az EGGER, Kastamonu, Krono vagy a Pfleiderer fejlesztéseket is le fogjuk követni. 

A januárra ígért dekorok listája a következő:

 

Megnevezés

Felület

Cikkszám

Egger

Falco

Kastamonu

Krono

1.

Vancouver Juhar

ER

809700

 

418

 

 

2.

Extra Dió

S

809720

 

459

 

 

3.

River Tölgy

ER

809690

 

582

 

 

4.

Evora

S

809680

 

 

A433

 

5

Blue Heaven

S

809660

 

 

D303

 

ezek az élanyagok már beérkeztek, minden szín legalább a 3 alapméretben (21/0,4mm, 21/1,8mm, 42/1,8mm) raktárkészletről elérhető. Sokan igénylik a 42-es méretet is! Tisztelettel jelentem, hogy ez a méretválaszték természetesen az összes meglévő ( 288 dekorból álló) DunaTREND-es ABS -ünkre is vonatkozik. 

 

A következő 2 hétben a következő élanyagok gyártódnak:

1 - Egger, F584, Fino Fahéj
2 - Falco, 542, Winchester Dió
3 - Falco 764, Vadkörte
4 - Falco 577, Sonoma tölgy, - ez a jelenlegi színünk újragyártása egy másik hengerrel
5 - Falco 312, Pezsgő Metál
6 - Falco 301, Capuccino
7 - Falco 300, Metál Bronz
8 - Falco 247, Siena
9 - Falco 240, Rózsaszín
10 - Falco 241, Mustár
11 - Falco 244, Petrol kék
12 - Kastamonu D125, Rózsaszín
13- Kastamonu D158, Galaxy
14 - Kastamonu D147, Sötét lila
15 - Pfleiderer 1027 VV és HG - Magasfényű fehér

Ezeknek az élanyagoknak még nincsen meg a kódja, ahogy beérkeztek jelenteni fogjuk.

 

Időközben egy kis WEB áruházas fejlesztést is végrehajtottunk. Az értékesítési vezetőnknek Wilhelm Petinek jött az az ötlete, hogy a 2016-os új dekorokat ne csak a megszokott ABS DunaTREND fül alatt mutassuk meg, hanem legyenek ezek az új dekorok külön is listázhatók. Ebben van is ráció, mivel az ABS DunaTREND 2016-os fülben bárki gyorsan le tudja követni a heti új dekorok beérkezését és rendelkezésre állását. Az intelligens lapanyag keresőt ugyanakkor hagytuk a szokott helyén. 

Ezt a forgácslap - élanyag keresőt az egyszerűsége miatt amúgy sok olyan Olvasónk is használja, akik még nem Dunás vásárlók. Itt elég a forgácslap dekorszámának akár a részbeni ismerete, a kereső már adja is a megfelelő DunaTREND = Gyártó: Kumplast, Hranipex = Gyártó: Hranipex, MKT, Proadec vagy Döllken = Gyártó: Döllken ABS kódokat. Természetesen ha létezik melaminfólia ajánlás, akkor azok is listázásra kerülnek. Ezután mindenki eldöntheti, hogy az ár vagy a kivitel alapján melyik élanyag után érdeklődik.

A forgácslap keresőnk működése végtelenül egyszerű + mindenki számára bejelentkezés nélkül is rendelkezésre áll itt:   Duna Élzáró WEB áruháza: Kérem kattintson ide

 

 

A fenti példán jól látszik, hogy egy forgácslap kód beütése után azonnal jönnek az ajánlások ( a példánkban lelógtam a Krono teljes kódját és csak a 9763-as számot ütöttem be. Mivel ezen a kódon az Interspannak is volt valamikor lapja, így nem csak az aktuális Kronós laphoz hozza a keresőnk az ajánlásokat, hanem a régi Interspanoshoz is) 

Ha valakinek van kedve egy jó kávét inni nálunk + megnézni az új kollekciónkat, akkor itt kell lejönni az M6-ról a Duna Élzáróhoz:

 

 

A mai hírlevelem után mindenkinek kellemes hétvégét kívánok! 

Csermely György
tulajdonos
és a Duna Élzáró Csapata