2024-es Falco kollekció bemintázásra került

 

Kedves Faiparban Dolgozó Barátunk,

az élzáróanyagok állandó fejlesztése mellett tavaly elindítottuk a Duna Élzáró vasalat üzletágát is! A GTV lengyel vasalatgyártó cég kiválasztott palettájával indítottunk. Maradtunk a jól bevált receptnél: Jó minőségű terméket kínálunk igen versenyképes áron!

Az élanyagokhoz hasonlóan hajlandóak vagyunk az egységcsomagolást megbontani és akár darab pontosságú kiszállítást is végezni. Ha valakinek 14 clips pánt és 4 gázrugó kell, akkor annyit kap.  Ezzel a vásárlóink a saját raktári készletüket drasztikusan csökkenteni tudják, hiszen csak az éppen futó megrendelésükhöz kell az élanyagot és vasalatot megrendelniük! A megrendelések 90%-nál a kiszállítás a megrendelés utáni napon megtörténik!  Érdekes, hogy a vevőink meghatározó része nem a legolcsóbb árszínvonalú termékeket viszi, hanem a jóárú, de high-tech vasalatokat! Igazán nagyot spórolni akkor lehet, ha ez nem megy a kivitel rovására!

Egy csillapítós, clips pánt a mai napon a Dunás WEB áruházban: 335,57 Ft/db. Aki egy bontatlan csomagot rendel, úgy az egységár: 288,93 Ft/db

Ugyanez a helyzet egy 84/500-as komplett, duplafalú csillapított kitolású Modern BOX fémfiók esetén, melyet a Dunás WEB áruház a mai € árfolyam mellett 4991,71 Ft/db-ért hoz. 

Természetesen az összehasonlítást kéretik egy nyugat-európai gyártó hasonló színvonalú termékével elvégezni! Egy konyhánál a különbség százezres tétel!

Akit nem ez az árkategória érdekel természetesen megtalálja a Dunás WEB áruházban a 63 Ft-os pántot és a 805 Ft-os 500-as fiókot is! Mivel a termékeink minőségéről meg vagyunk győződve, ezért kivétel nélkül pénzvisszafizetési garanciát vállalunk az összes általunk forgalmazott termékre!

  

A hozzánk rendszeresen betérő vásárlóink rendszeresen belecsípnek a vasalatainkba is. Az Ő szíves segítségükkel fejlődik ez az üzletágunk, hiszen rendszeresen kapunk javaslatot a vasalatok választékának bővítésére. Időközben bevezettük a csavarokat, a tipliket és raktáron vannak a legjobban futó GTV-s és Rujz fogantyúk is!

A legutóbbi fejlesztéseink egy komoly irodabútoros partnerünk javaslata alapján valósultak meg, mivel süllyeszthető konnektorra volt igényük:

   

A Dunás WEB áruházban ezeket a cikkeket itt találja:    Kérem kattintson ide!

Hasonlóan az élanyagokhoz, megpróbáltunk egy igen egyszerűen átlátható struktúrát bevezetni:

1. Pántok

2. Fiókcsúszók, fiók vasalatok

3. Bútorlábak

4. Gázrugók

5. Felnyíló vasalatok

6. Ruhaliftek

7. Mándlirudak

8. Bútorzárak

9. Görgők

10. Polctartók

11. Ajtókilökők

12. Csavarok ( Koellner és Reisser )

13. Elektromos kiegészítők

14. Világítás

15. Kábelvezető

A fenti termékcsoportokra való kattintás a WEB áruházunk megfelelő oldalára vezet! 

A rendszerünk éles, az aki bejelentkezve nézelődik a WEB áruházunkban, az látja a darabra pontos raktári készletünket is!

2.)

Az akciós árakat kedvelőknek készítettünk egy Akciós fület a Dunás WEB áruházban. Kiválasztottunk 27 cikkszámot ( Hranipex és Döllken ABS-ek) és leáraztuk őket 80%-al. Ez az akciónk még fut ezen a héten, akit érdekel az kattintson ide:

A Dunás akciós ABS Élanyagokat itt találja:      Kérem kattintson ide

Jó nézelődést és kellemes hetet kívánok minden kedves Olvasónknak!

Csermely György
tulajdonos
és a Duna Élzáró Csapata