2024-es Falco kollekció bemintázásra került

 

Kedves Érdeklődő,

még három napig (2014. október 19 éjfélig leadott megrendelések esetén ) mindenkinek ingyen ! kiszállítjuk a héten beérkező első megrendelését! Ráadásul mennyiségi és értékbeli megkötés nélkül. Egyedüli kikötésünk, hogy a megrendelés a WEB áruházunkon keresztül érkezzen be. Mindegy, hogy valaki egy raklapnyi árut rendel, vagy csak 17m designer ABS-re van szüksége - most ingyenes házhoz szállítással kapja. 

Éljen vele Ön is! Mit veszíthet? Semmit! Világbajnok élanyagot ( vagy ragasztót, vízzárót, élfurnért ) kap házhoz szállítva!

 

2. Szombati nyitvatartás + néhány gondolat a jövő héthez

Ugyan a WEB áruházunk a hét minden napján 0-24 óráig felveszi a megrendelést, de talán jó tudni, hogy a szombaton délig beérkezőket még szombaton össze is csomagolja a Dunás csapat, a GLS ( csomagküldő szolgálat ) pedig el is viszi! Így azok hétfőre meg is fognak érkezni

A jövő hét egy kicsit macerásabb! Mivel 4 napos ünnep lesz, így javasoljuk mindenkinek, aki egy kis ünnepi barkácsolást tervez, hogy legkésőbb kedd ( október 21.) délig adja le a megrendelését. Ezt a megrendelést a Dunás csapat még össze fogja csomagolni és ki is fogjuk küldeni. Ebben az esetben reális sansz  van arra, hogy szerdán meg is érkezzen a kívánt élanyag az ország akármelyik pontjára. A szerdai megrendelések már csak a rákövetkező hétfőn ( október 27.-én ) lesznek kiszállítva! 

Mindenkinek kellemes napot kívánok! 

Csermely György
ügyvezető igazgató
és a Duna Élzáró Csapata