2024-es Falco kollekció bemintázásra került

 

Kedves Faiparban Dolgozó Barátunk,

teniszpartnerem a hét végére meghívott az Oktoberfest-re. Na nem Münchenbe, hanem csak ide a Hősök terére. Jót eszünk, meg iszunk és pluszban meghallgatjuk a Boney M.-et - szólt az invitálás. Az ötlet jónak tűnt, hadd szóljon. Hááát... Az evés, ivás része rendben is volt, de a Boney M.-nél az volt az érzésünk, mint sok más búcsúkoncert ( érettségi találkozó stb. ) esetében. Az egykori gimnáziumi hajasbaba megkopaszodik és meghízik, az egykori énekes meg jobb ha playback-ről nyomja. Persze van annyi alkohol, ami rendbe teszi a fals hangokat és kisimítja a hangzást. Ami öreg az nem feltétlen rossz, csak kell egy kis rásegítés!

 

A pénteki meetingen mondja a kereskedelmi igazgatónk, Wágner Laci, hogy érkezik a közeljövőben vagy 70 új DunaTREND-es színünk. A Kastamonu 120 dekorjához szín azonos ABS-t ajánlunk 116 esetben = ezt a forgácslapgyártót a DunaTREND ABS-ek közel 100%-ben lefedik. A legújabb Krono-s és a Falco-s lapoknál ellenben van elmaradásunk - na ezt a lukat fedjük be a bejövő 70 új élanyaggal. A bemintázás kész, a gyártás halad - csak azt nem tudom hová fogjuk tenni őket. Félmunkát nem végzünk, ha valamit raktárra veszünk, az van azonnal 0,4 és 1,8-as vastagságban, és 21 valamint 42-es méretben. Főleg a 42-es méret nem minden versenytársunknál egyértelmű, ezért ezt komolyan vesszük.

Na most jön a Boney M. és az ABS összekapcsolása!  

                =   

               Boney M. 1981-ből                            Döllken + Hranipex 2012-ből

 

Tehát, ha valami régi, az nem rossz, csak a koncertjegyet kell olcsóbban árulni. A Boney M.-re 2000 Ft-ért be lehetett jutni és még egy sör is benne volt az árban. Voltak is elegen! Hát valami ilyesmit találtunk ki az ABS-re is. 

Helyünk ugye nincs, mivel a régi, jó, de azért korosodó Döllken és Hranipex ABS elfoglalja a raktárunk 1/3-át. 

Hely pedig kell, ezért egy igen brutál akciót hirdetünk 2015. október 10 - október 31-ig. Minden Döllken és Hranipex ABS-re! Még a magasfényűekre is! ( A magasfényű Döllken Uni-t ma, tehát az akció előtt 516 Ft-ért, a fautánzatot meg 651 Ft-ért adjuk ) 

Az akciós áraink így fognak kinézni:

Döllken ABS - Magasfényű

Régi ár

Új ár

Ha DunaFULLPACK-al veszi:

Uni 23 / 2mm

516 Ft /m

150 Ft /m

90 Ft /m

Fautánzat 23 / 2mm

651 Ft /m

200 Ft / m

120 Ft /m

       

Döllken, Hranipex ABS

Régi ár

Új ár

Ha DunaFULLPACK-al veszi:

Uni vagy fautánzat 0,4 mm

24 Ft/m

20 Ft/m

12 Ft/m

Uni vagy fautánzat 2 / 22,28,32 mm

63 Ft/m

40 Ft/m

24 Ft/m

Uni vagy fautánzat 2 / 42 mm

125 Ft/m

60 Ft/m

36 Ft/m

 A DunaFULLPACK esetén a szuper ár mellé ráadásul ingyen kiszállítás jár!

 

Természetesen a fenti Dunás akció a készlet erejéig érvényes! És tekercset meg nem bontunk! Egy 100m-es tekercs Hranipex fautánzatot 100 x 24 Ft = 2400 Ft-ért fogunk DunaFULLPACK esetén adni. Ez egy erősebb McDonald's menű ára. Norbiéknak éppen elég lesz a csomagok összekészítése, nem kell hogy tekercset is bontsanak. 

Biztosan lesznek színek, ahol az egyik vagy a másik méret már hiányzik, de hát sajnos a Boney M. is szegény Bobby Farrell nélkül kell hogy fellépjen egy ideje!

 

Akinek a DunaFULLPACK akciónk nem lenne tiszta, annak itt a gyors leírás:

Wilhelm Peti, az értékesítési vezetőnk találta ki ezt az akciónkat valamikor tavasszal! A matek itt szintén működik, mivel a Partnereink nagy része kihasználja a 40%-os fix árkedvezményt. 

A nagy ötlet az volt, ha valaki koppig tele tesz egy Dunás dobozt ABS-el, akkor kapjon valami brutál nagy kedvezményt. Persze ez igen egyszerűen és jól hangzik, de a WEB-es fejlesztőnk hetekig programozta az ötletet. A következő eredmény született:

Ha valaki a Dunás WEB áruházban bejelentetlenül nézelődik - na az nem lát semmit!

Ha valaki ellenben bejelentkezik és az első tekercs ABS-ét a virtuális kosarába teszi, akkor a rendszerünk megkérdezi, hogy van-e kedve az új kedvezményünkkel a DunaFULLPACK-al folytatni a megrendelést? Minden vásárlónk a következő kérdéssel lesz letámadva:

Kedves Vásárló!

Hallott már a DunaFULLPACK ideiglenes akciónkról?

Érdekelné-e, ha a listaárunkból 40%-os azonnali árkedvezményt kapna minden ABS élanyagra + ráadásnak ingyen kiszállítanánk?

Ez azt jelenti, hogy az összes DunaTREND ABS = 280 dekor hasonló árszínvonalon lesz elérhető, mint – az akcióban nem szereplő – DunaTREND FIX áras ABS élanyagaink!

Ráadásnak az akciót kiterjesztjük az összes Döllken, Hranipex és Eurokant ABS élanyagra is!

Ennek az óriási árkedvezménynek egyetlen előfeltétele van:

Egy dugig töltött csomagot kell összeállítania a készleten lévő ABS élanyagokból, amit a csomagküldő szolgálat még elvisz.

Tehát a csomag súlyának 27-38 Kg-os határok közé kell esnie. Ez a feladat, ezt kell Önnek megtöltenie!

Ha sikerül, minden tételből 40% azonnali kedvezményt adunk!

Érdekli?

Igen           Nem

Tehát, ha valaki telepakol egy kartont ABS-el ( mindegy milyen gyártótól, lényeg hogy raktáron legyen ) akkor az eladási árnak a szűk felét elengedjük! Persze, ha nem sikerül a minimum 27 kg-ot elérnie, akkor marad minden a régiben és a szokott áron kapja a csomagot. Szerintünk teljesen fer az ajánlat, érdemes kipróbálni!

40%, az egy nagyon brutál kedvezmény! Nem a szokott - ha jó idő lesz, és süt a nap elengedjük az ÁFA felét - akció, hanem annak a 3x-osa!

40%! Mindenre! ( Na jó, arra a 8-10 db fix áras DunaTrend ABS-re és a DunaFLEX PP-re nem, de a többi 600 színre igen! )

 

Október 10 és október 31. között a 40%-os DunaFULLPACK kedvezményt kiterjesztjük az összes Hranipex, Döllken és Eurokant ABS-re is.

 

A Dunás WEB áruházat, Magyarország egyik legnagyobb élanyag készletével itt találja:  Katt ide!

Regisztrálni pedig itt tud:  Katt ide!

Jó számolgatást és kellemes napot kívánok minden kedves Olvasónknak!

Csermely György
tulajdonos
és a Duna Élzáró Csapata