2024-es Falco kollekció bemintázásra került

 

Kedves Faiparban Dolgozó Barátunk,

először is hadd kívánjak minden kedves Olvasónknak egészségben teljes, sikerekben gazdag, boldog Új Évet!

Egy erdőkürti kedves Partnerünk volt 2017. január elsején az első vásárlónk. Megtisztelő bizalmát köszönöm szépen! Természetesen a megrendelését a mai GLS csomagküldővel ki is fogjuk küldeni + bónuszként elengedjük a kiszállítás díját.

A 2017-es évet szintén ilyen korán indító összes Partnerünknek felajánlom, hogy a Dunás WEB áruházban leadott összes mai ( január 2.-án éjfélig leadott) megrendelést ingyen kiszállítjuk Magyarország bármely településére! Értékhatártól függetlenül! Ráadásnak a WEB áruház automatikusan 3% árengedményt is ad mindenre: Élanyagokra, vasalatokra, fogantyúkra, csavarokra, ragasztókra! Szerintem ezt az évindító Dunás akciót kár kihagyni!

Aki nem ismerné, a Dunás WEB áruházat itt találja:   Kérem kattintson ide!

 

2. Pénteken leltár miatt zárva vagyunk!

Mivel a két ünnep között olyan kevés idő volt, hogy lelógtuk a szokásos év végi leltárt, így azt most pénteken és szombaton fogjuk bepótolni. A csütörtökön délig beérkező megrendeléseket még ki fogjuk küldeni a csütörtök esti GLS-el ( = pénteki kiszállítással) . Ami ezen időpont után lesz megrendelve, azt csak a hétfőn fogjuk elpostázni ( = csak kedden fog Önökhöz megérkezni)

Kérem minden kedves Partnerünk szíves megértését, hogy ezen a héten pénteken ( = 2017. január 6.-án ) zárva leszünk és a kiszolgálás is szünetelni fog.

 

További kellemes napot kívánok!

Üdvözlettel

 

 

 

 

Dr. Nagy Béla Norbert
tulajdonos
és a Duna Élzáró Csapata