2024-es Falco kollekció bemintázásra került

 

Kedves Faiparban Dolgozó Barátunk,

várjuk a munkavédelmisünket, Horváth urat akivel végig megyünk, hogy megvan-e az összes tűzoltókészülékünk, be vannak-e kötve a raktárpolcok az EPH rendszerbe, jó helyen bagóznak-e a raktárosaink stb.? Szóval a szokásos nyalánkságok, amit mindenki betéve ismer, akinél már egyszer bekopogtattak az ellenőrök. Ismétlés a tudás anyja, tehát Horváth Úr jön, én meg beszélgetek a Dunás lányokkal. Zsuzsikát, az ügyvezetőt nem sorolom ide, vele általában komolyabb dolgokról tárgyalunk, mint pénzügyi terv, vevői kintlévőségek, aláírt ÁSZF a halasztott fizetésű vevőknél stb. Szintén a szokott dolgok...

 

Tehát most Dinát és Böbét kérdezem, mi is legyen a hétvégi hírlevelünk témája? Dina a naptárra nézve azonnal valami Valentin napi meglepetést javasol. Persze az, hogy az idei Bálint nap vasárnapra esik, nem egyszerűsíti le a meglepi programozását.

 

A végén abban maradtunk, hogy a szerelmeseknek meghagyjuk a vasárnapot, a Duna Élzárónál meg kinevezzük Valentin napnak a hétfőt.  Ezen a napon ( tehát 2016. február 15.-én, hétfőn) beérkező összes megrendelésnél ingyen bontjuk a tekercset + ingyen is szállítjuk ki az ország bármely részére! Egy kérésünk van csupán: Kérjük a megrendeléseket a Dunás Web-áruházon keresztül adják le, mivel csak ezen keresztül tudtuk programozni ezt az akciót! Előre is köszönjük!

A Dunás WEB áruházat itt találja:     Kérjük kattintson ide!

 

A meglepit megfejeljük még annyival, hogy ezen a napon - és csak ezen a napon! - az összes Hranipexes és Döllken-es ABS-t a táblázatban található akciós áron adjuk:

Akció Időtartama:

2016. február 15!

         
               

Nettó akciós árak*:                      Valentin napi akciós ár:

     

22/0,5         20 Ft/fm                                    12 Ft/fm

     

22/1,0         30 Ft/fm                                    18 Ft/fm

     

22/2,0         40 Ft/fm                                    24 Ft/fm

     

33/2,0         40 Ft/fm                                    24 Ft/fm

     

45/2,0         60 Ft/fm                                    36 Ft/fm

     
               

A nettó árak csak közelítő jellegűek, függenek az éppen aktuális HUF / € árfolyamtól!

( de rászólok a Dunás csapatra, hogy felette ne legyen :-)

 

Ezáltal tulajdonképpen az Ön által javasolt Hranipexes vagy Döllkenes élanyag kerül a WEB oldalunk akciós fülébe. Ha magasfényűt szeretne 24 Ft/m-ért kapni, akkor azt fogjuk odaadni. Mindenki megértését kérem ugyanakkor, hogy a fenti Hranipexes és Döllkenes 1 napos akciót nem fogjuk programozni, az árakat a számlán manuálisan fogja a Dunás csapat korrigálni.

A mai hírlevelem után mindenkinek kellemes hétvégét kívánok! 

Csermely György
tulajdonos
és a Duna Élzáró Csapata