2023-as Kronospan kollekció bemintázásra került

https://www.dunaelzaro.hu/kereses?new=1

Kedves Faiparban Dolgozó Barátunk,

valamikor márciusban találta ki a Dunás területi képviselőnk, Wilhelm Peti ezt az új akciónkat:

A nagy ötlet az volt, ha valaki koppig tele tesz egy Dunás dobozt ABS-el, akkor kapjon valami brutál nagy kedvezményt. Ez persze igen egyszerűen és jól hangzik, de a WEB-es fejlesztő cégünk hetekig dolgozhatott ezen az akciónkon. A következő eredmény született:

Ha valaki a Dunás WEB áruházban bejelentetlenül nézelődik - na az nem lát semmit!

Ha valaki ellenben bejelentkezik és az első tekercs ABS-ét a virtuális kosarába teszi, akkor a rendszerünk megkérdezi, hogy van-e kedve a vadi új kedvezményünkkel a DunaFULLPACK-al folytatni a megrendelést? Minden vásárlónk a következő kérdéssel lesz letámadva:

Kedves Vásárló!

Hallott már a DunaFULLPACK ideiglenes akciónkról?

Érdekelné-e, ha a listaárunkból 40%-os azonnali árkedvezményt kapna minden ABS élanyagra + ráadásnak ingyen kiszállítanánk?

Ez azt jelenti, hogy az összes DunaTREND ABS = 250 dekor hasonló árszínvonalon lesz elérhető, mint – az akcióban nem szereplő – DunaTREND FIX áras ABS élanyagaink!

Ráadásnak az akciót kiterjesztjük az összes Döllken, Hranipex és Eurokant ABS élanyagra is!

Ennek az óriási árkedvezménynek egyetlen előfeltétele van:

Egy dugig töltött csomagot kell összeállítania a készleten lévő ABS élanyagokból, amit a csomagküldő szolgálat még elvisz.

Tehát a csomag súlyának 27-38 Kg-os határok közé kell esnie. Ez a feladat, ezt kell Önnek megtöltenie!

Ha sikerül, minden tételből 40% azonnali kedvezményt adunk!

Érdekli?

Igen           Nem

 

Tehát, ha valaki telepakol egy kartont ABS-el ( mindegy milyen gyártótól, lényeg hogy raktáron legyen ) akkor az eladási árnak a szűk felét elengedjük! Persze, ha nem sikerül a minimum 27 kg-ot elérnie, akkor marad minden a régiben és a szokott áron kapja a csomagot. Szerintünk teljesen fer az ajánlat, érdemes kipróbálni!

40%, az egy nagyon brutál kedvezmény! Nem a szokott - ha jó idő lesz, és süt a nap elengedjük az ÁFA felét - akció, hanem annak a 3x-osa!

40%! Mindenre! ( Na jó, arra a 10 db fix áras DunaTrend ABS-re nem, de a többi 600 színre igen! )

A Dunás WEB áruházat, Magyarország egyik legnagyobb élanyag készletével itt találja:  Katt ide!

Regisztrálni pedig itt tud:  Katt ide!

Ha van kedve továbbolvasni, úgy folytassuk a többi - szintén igen érdekes - hírrel:

 

2. Május 21.-én ( csütörtökön ) ismét tartunk egy ingyen kiszállítós napot!

Aki nem akar mindjárt 27 kiló ABS-el kezdeni, de egy ingyenes kiszállításért azért lehajol, annak pont jókor jön a csütörtöki akciónk. Ennek az akciónak a hátránya, hogy kizárólag május 21.-én csütörtökön érvényes! Tehát: 

Ezen a napon ( 2015. május 21., csütörtök) a Duna Élzáró a WEB áruházában bármilyen mennyiségben leadott megrendelést ingyen kiszállít az ország bármely pontjára.

Érdemes addig egy gyors regisztrációt megejteni, és az esetleges élanyag és vasalat igényt időzítve leadni. Azt már csak zárójelben tesszük hozzá, hogy az első WEB-es megrendeléssel jár egy 10€-s kupon is = az ez utáni megrendelés is ingyen megy ki... 

Magyarország egyik legnagyobb ABS élanyag kínálatát itt találja: DunaTREND ABS-ek - Katt ide

A vasalatainkat pedig itt találja: DunaPART'S Vasalatok - Katt ide

Aki pedig megnézné, mit is főzünk a kondérban és milyen programot kínálunk a Dunás házi vásáron egy héttel később az pedig kattintson ide: Mit is főzünk ki május 28-án?

 

Kellemes napot kívánok minden kedves Olvasónknak!

 

 

 

Csermely György
tulajdonos
és a Duna Élzáró Csapata