2024-es Falco kollekció bemintázásra került

 

Kedves Faiparban Dolgozó Barátunk,

a harci láz lassan elfog bennünket is a jövő hét csütörtöki ( május 15.-i ) vevőtalálkozónk miatt. Az előadások programját már rég kialakítottuk, de az időjárás bizonytalansága bizony próbára teszi a szervezőkészségünket! A Fagépszer cég behozatott Németországból direkt a vevőtalálkozónkra egy húszmilliós élzáró gépet. A régi soproni Ligno-Novumos kiállítások hangulatát idézendő, mi is rendeltünk egy sátrat - biztos, ami biztos - a gép felé.

Úgy néz ki, hogy a Kőrös Bútoripari Kft. szíves segítségével ki tudjuk próbálni csütörtökön a szuperhajlékony új élzáró anyagunkat is. Kölcsön kaptunk egy íves élzáró gépet, melyen mind ABS, mind PP élanyagot a gyakorlatban is tesztelni fogunk. 

Akit érdekel a vevőtalálkozó ( amúgy tényleg érdekes ) programja, az itt nézheti meg: Vevőtalálkozó

Aki pedig már ismeri a programot és úgy itéli meg, hogy kár lenne kihagynia ( és milyen igaza van!!! ) az itt jelentkezhet rá: Jelentkezés

Természetesen a programokon való részvétel teljesen ingyenes!

 

2. Brutális ABS akció

A jövő hét hétfőjétől ( május 12-i kezdettel) kiárusítjuk a raktáron található teljes Döllken ABS készletünket. Ez egy több mint 140.000 fm ABS élanyagot átfogó akció lesz, melyet május 31-ig hirdetünk meg a Dunás készlet erejéig. Az összes Uni és fautánzat színre képeztünk egy szuperakciós árat:

22/0,5mm:

10 Ft /m

23/1mm:

20 Ft /m

23/2mm:

30 Ft /m

33/2mm:

40 Ft /m

45/2mm:

50 Ft /m

Talán 30-40 teljesen aktuális dekorról van szó, melyeket már időközben az új DunaTREND programunkkal kiváltottunk. Mivel a Duna Élzáró Kft. árlistája € alapú, ezért megértésüket kérjük, hogy a WEB áruházban található árak ettől egy picikét eltérhetnek. Rendelés esetén a Dunás csapat manuálisan korrigálni fogja a számlában az árakat a fenti kerek akciós áraknak megfelelően. De csak május 31-ig!

Egy Excel táblázatban összefoglaltuk az akció kezdetekor érvényes készlet mennyiséget.

Érdemes belenézni:  Az akciós Döllken dekorokat itt találja

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok és előre örülök a csütörtöki találkozásnak!

Csermely György
ügyvezető igazgató
és a Duna Élzáró Csapata