2024-es Falco kollekció bemintázásra került

 

Kedves Faiparban Dolgozó Barátunk,

nagy nehezen csak feltöltődtek azok a vevőtalálkozós videók a honlapunkra! 

Már az előadások után sokan jelezték, hogy szívesen megnéznék még egyszer a felvett anyagot. Hiszünk benne, hogy a videók egy sereg érdekes információval gazdagíthatják azokat is, akik a rossz idő vagy az elfoglaltságuk miatt nem tudtak részt venni az idei vevőtalálkozón. A videók egyenként szűk félórásak!

Azoknál a Partnereinknél, akik bejelentkezve indítják el a videót, az azonnal indul.

Azoktól a kedves Érdeklődőktől, akik eddig csak látogatóként voltak a WEB oldalunkon, kérünk egy gyors regisztrációt a filmekért cserébe.

 

Maga a regisztráció teljesen ingyenes, két perc alatt letudható és a tényleg informatív videók mellett van két óriási előnye:

 

  • a) Bejelentkezett látogatóként látszik a Duna Élzáró teljes raktári készlete méghozzá tekercsre lebontva!!! Ez, amikor valakinek egy munkához 20 méter hupilila vagy kajmánkék élzáróra van szüksége és nem akar tekercsbontási felárat fizetni ( és ki akar?) komoly előny lehet. A maradék tekercsekért ugyanis - ugyanúgy, mint a standard tekercsekért - nem kérünk tekercsbontási felárat. Ezt persze csak az látja, aki bejelentkezettként nézelődik.
  • b) Az már csak hab a tortán, hogy a WEB áruházunkban leadott megrendelésekre 3% plusz kedvezményt adunk. Igazán nem is értjük, hogy a vevőink szűk fele miért nem hajol le 3%-ért? Ez a 3% általában kiüti a postaköltséget, így ingyen van a szállítás.

 

Arról meg már nem is beszélünk, hogy mindenki az első leadott WEB-es megrendelése után kap automatikusan egy 10 €-s kupont. Ez a kupon a második megrendelésnél váltható be. Így aztán a 2. megrendelés is kb. 3000Ft-al = legalább a kiszállítással olcsóbbá válik.

Én úgy érzem eleget győzködtem mindenkit! Aki akar, regisztrál, aki meg nem az nem.

 

2.  Már csak néhány nap van vissza a Döllken akciónk zárásáig!

A teljes raktári Döllken készletünkre május közepén hirdetett akciónk még 2 napig tart. Pontosan május 31-ig! Utána kőkeményen visszaállítjuk az eredeti árakat és egy ideig nem is fogunk Döllkent akciózni. Aki tehát 30 Ft-ért szeretne 2mm-es ABS-t venni, az igyekezzen! 

A táblázatban szereplő árak az összes Döllken Uni és fautánzat színre érvényesek!

22/0,5mm:

10 Ft /m

23/1mm:

20 Ft /m

23/2mm:

30 Ft /m

33/2mm:

40 Ft /m

45/2mm:

50 Ft /m

46 teljesen aktuális dekorról van szó, melyeket már időközben az új DunaTREND programunkkal kiváltottunk. Mivel a Duna Élzáró Kft. árlistája € alapú, ezért megértésüket kérjük, hogy a WEB áruházban található árak ettől egy picikét eltérhetnek. Rendelés esetén a Dunás csapat manuálisan korrigálni fogja a számlában az árakat a fenti kerek akciós áraknak megfelelően. De csak május 31-ig!

Egy Excel táblázatban összefoglaltuk az akció kezdetekor érvényes készlet mennyiséget. Érdemes belenézni:  Az akciós Döllken dekorokat itt találja

 

Aki persze regisztráltan nézi a WEB áruházunkat, az látni fogja dekoronként az éppen aktuális raktári készletet! Nagy előny!

Mindenkinek kellemes napot és tartalmas időtöltést kívánok a szakmai videóink megnézésekor! 

Csermely György
ügyvezető igazgató
és a Duna Élzáró Csapata