2023-as Kronospan kollekció bemintázásra került

https://www.dunaelzaro.hu/kereses?new=1

Kedves Faiparban Dolgozó Barátunk,

a maival együtt még 5 munkanapon keresztül tart a Dunás melamin fólia akció. Éppen most húztam le egy statisztikát - egészen jól belenyúlt néhány kedves Partnerünk ebbe a témába. Öt forintént sehol nem lehet kapni ilyen minőségű terméket! Igaz, hogy már nálunk sem sokáig!

Annak akinek ez az akciónk netán elkerülte a figyelmét: Két héten keresztül, szigorúan csak június végéig! leáraztuk a teljes!!! Hranipexes melaminfólia készletünket. Ez az akció kb. 150 aktuális dekort érint összesen 730.000 fm hosszban. 

A táblázatban szereplő árak az összes Hranipex-es uni és fautánzatú melamin fóliára érvényesek:

Szélesség

Ár

Ragasztózási felár

19 mm

4 Ft/m

4 Ft/m

22 és 24 mm

5 Ft/m

4 Ft/m

30 és 32 mm

7,5 Ft /m

5 Ft/m

45 mm

10 Ft/m

5 Ft/m

 

Az akció kezdetekor érvényes készlet mennyiséget + a fóliákhoz a lapajánlásokat ebben az Excel listában találja. Érdemes belenézni!  Az akciós Hranipexes melamin fóliákat itt találja, katt ide:

Itt azért tudnivaló, hogy megint Mercedest árazunk le, tehát a melaminfóliák 200g/m2-es papírból vannak = a vastagságuk 0,31-0,32mm. Az eltérő vastagságot (0,28) mindig megadjuk. Aki ismeri a papírvázas fóliákat, az tudja, hogy óriási különbség van egy 0,22-0,24mm vastag, egy 0,28-as, vagy egy 200 g/m2 = 0,32 mm vastag élanyag között. Persze, aki szereti a ropi módjára törőset, az vegye a 0,22-eset.

Ellenben július 1-től kőkeményen visszaállítjuk az eredeti árakat! Mivel ezen fóliák utánpótlását nem tervezzük, így ez az akciónk is a raktári készlet erejéig érvényes. Pontosan 148 teljesen aktuális dekorról van szó, melyeket már időközben az új DunaFOL programunkkal kiváltottunk. Mivel a Duna Élzáró Kft. árlistája € alapú, ezért megértésüket kérjük, hogy a WEB áruházban található árak ettől egy picikét eltérhetnek. Rendelés esetén a Dunás csapat manuálisan korrigálni fogja a számlában az árakat a fenti kerek akciós áraknak megfelelően. De csak június 30-ig!

Aki persze regisztráltan nézi a WEB áruházunkat, az látni fogja dekoronként az éppen aktuális raktári készletet! Nagy előny!

 

2. Két új szín a DunaTREND programban.

A tegnapi kamionnal beérkezett 2 új bemintázott dekorunk.

Az egyiket a Kastamonu A847-es lapjához mintáztuk be:

  AK 808330 Canyon Oak  ( Kastamonu A847)

 

A másikat pedig a Falco 611-es lapjához:

  AK 808620 Luna szil ( Falco 611)

 

Mindkét élanyag azonnal raktárról elérhető a szokott kivitelekben ( 21/0,5mm, 21/2 mm, 42/2mm )

 

A DunaTREND-es élanyagainkhoz készítettünk egy ügyes A/2-es prospektust, melyet bárkinek szívesen postázunk. A legfontosabb segítség persze a mintafüzér, de egy forgácslap / élanyag párosításhoz egyszerűbb a nyomtatott verzió:

Ez a forgácslap párosító oldal:

Ez pedig az egyik DunaTREND-es élanyag áttekintő oldal:


 


 


 

Ha valaki szeretne postán kapni ebből a 8 oldalas ügyes áttekintő prospektusunkból ( természetesen igyen és bérmentve ) az kérjük írjun egy háromsorost Juditkának erre a címre: Forgácslap/Élanyag párosító táblázat

Mindenkinek kellemes napot kívánok! 

Csermely György
ügyvezető igazgató
és a Duna Élzáró Csapata