2024-es Falco kollekció bemintázásra került

 

Kedves Faiparban Dolgozó Barátunk,

kérem vegye elő a kalendáriumot és tegyen egy nagy piros X-et május 28.-a mellé! Ez egy csütörtöki nap és ezen a napon egy nagy bulit csapunk  a Duna Élzáró Kft.-nél! ( Budapesten Érd határában, a Bentonit út 8. alatt).    

A Dunás csapat idén a szarvasborjúra szavazott. Tudják, ez az az állatfajta ami még véletlenül sem kerül egyetlen étteremben sem bemutatásra. Egészen egyszerűen azért, mivel a vadászok hazaviszik. A szarvasborjúból ( 50kg-os szerkezet) készül az igazi borjú bécsi, nem pedig a nálunk megszokott 300 kilós növendék marhából. Ha pedig bécsi szelet helyett a Balaton mellett mondjuk szarvast rendelünk, akkor meg rághatjuk a jó öreg bikákat... Szóval mi nem erre gondoltunk! Idén a Dunás vevőtalálkozó pörije szarvasborjúból lesz!   

Amíg fő a pörkölt, mi is kifőztünk = összeállítottunk egy tartalmas napot minden érdeklődő számára!

Négy igen pörgős előadást tervezünk. Természetesen mind kapcsolódni fog valahogyan a bútorgyártás alapanyagaihoz, vagy a Hogyan adjunk el többet? problematikához. Szó lesz élzáróanyagokról, szerelvényekről, forgácslapokról. Megnézzük milyen rádiusz esetén dobja be a törülközőt az ABS. Megoldás lehet-e itt a Polipropilén (PP)? Közben persze bemutatjuk a Duna Élzáró új telephelyét, ahová idén márciusban költöztünk.

A szakmai nap végén - meglepi előadásként - felkértük Magyarország vezető webáruházas csapatát, hogy tartsanak egy előadást arról, hogyan érdemes 2015-ben egy webáruházat elindítani? Aki eladott már 2000 WEB áruházat az elmúlt 8 évben, az tudja mire érdemes odafigyelni. Ráadásnak megmutatják, milyen módszerekkel tudunk a legeredményesebben vevőket szerezni!

Úgy tervezzük, hogy az előadások kb. 12:30 óráig tartanak. Néha kipislogunk, és ha elkészült a szarvasborjú pörkölt, akkor azonnal fájrontot csinálunk. Ebéd után a résztvevők között értékes tombola nyereményeket fogunk kisorsolni.

Összefoglalva: Szerintünk egy igen tartalmas délelőttöt hozunk össze május 28.-án  a Duna Élzárónál!Minden érdeklődőt szívesen várunk!      

A szakmai nap részletes programját feltöltöttük ide:   Dunás vevőtalálkozó programja

Ha valaki úgy érzi, hogy ezeket az előadásokat kár lenne leszalasztania, akkor kérem, klikkeljen ide:ÉRDEKEL

 

Mindenkinek kellemes napot kívánok!

 

 

 

Csermely György
Tulajdonos
és a Duna Élzáró Csapata