2024-es Falco kollekció bemintázásra került

 

Kedves Faiparban Dolgozó Barátunk,

lassan látszik ennek a nyárnak is a vége - a postaládám tele van iskolakezdési akciókról szóló szórólapokkal. Mi sem bánjuk, hogy a szlovén ABS élanyag beszállítónknál véget ért a két hetes leállás! A hétfői kamionnal megérkezik bő 6 tonnányi élanyag - mindnek van már gazdája! A Dunás raktár gőzerővel adhatja a jövő héten postára az élanyagokat. Raktári feltöltés ide vagy oda, olyan mennyiségű és féleségű élanyagot kínálunk időközben, hogy a beszállítónk 2 hetes nyári leállása fejtörést okozott. 

Osztottam a Kumplastnál az eszet, hogy a 2 hetes komplett leállás helyett ( 3 műszakban megy a gyártás ) vezessék be a nyári üzemmódot. Ez a Heitz-nál jól működött. A nyári időszakban visszamentünk 3 műszakról 2 műszakra = 1 műszaknyi ember mindig szabin volt. Persze így a kapacitás is csökkent 33%-al, de az lényegesen kevesebb zavart okozott. Igaz, hogy a nyári vállalási idő néhány nappal tovább tartott, de azt lényegesen jobban tudták a vevőink kezelni, mint egy két hetes komplett leállást.

Ez a nyár már elmúlt, a helyzet normalizálódik a következő napokban - jövőre meg előbb kezdem az észosztást. Egyszer sikerülni fog! :-)

 

2. GTV fém fiókoldal akció 2017. augusztus 27 -ig!

A jövő hét végéig hirdetünk egy brutális = 35%-os akciót az ezüst színű GTV fiókoldalakra. Hogy komplett legyen az akció, megspékeljük ezt a szintén ezüst színű konyhai csepegtetőkkel. Az akció csak a készlet erejéig tart, így érdemes igyekezni! Egy konyhánál százezres tételt lehet most megspórolni!

 

A heti Dunás akcióról szóló áttekintő táblázatot az árakkal feltettem a szokott " Letöltések" fülbe:    Kérem kattintson ide!

  

 

A képre való kattintás azonnal a Dunás WEB áruház megfelelő termékoldalára visz!

 

További kellemes napot kívánok minden kedves Partnerünknek!

Üdvözlettel:

 

 

Dr. Nagy Béla Norbert
tulajdonos
és a Duna Élzáró Csapata